2020-12-19 08:27:15
Φωτογραφία για Σάλος στην Μπάγερν με τη ρατσιστική επίθεση στον Ντέιβις και τη σύντροφό του


Το πλήθος των επαίσχυντων ρατσιστικών σχολίων προς το πρόσωπο του Αλφόνσο Ντέιβις και της σύντροφό του, προκάλεσαν την οργή του προέδρου της Μπάγερν - «Θα καταντήσεις μια ανύπαντρη μητέρα ενός αηδιαστικού μωρού»

Μια από τις παθογένειες του αθλητισμού εξακολουθεί δυστυχώς να συνιστά το φαινόμενο των ρατσιστικών επιθέσεων!

Ένα από τα χιλιάδες της θύματα υπήρξε 20χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την σύντροφο του, Ζορντί Ουιτεμά, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ωστόσο λίγο αργότερα, η επίσης παίκτρια ποδοσφαίρου, αγαπημένη του, δημοσίευσε μια ιστορία με μερικά επαίσχυντα ραστιστικά σχόλια προς το πρόσωπό τους.

«Θα καταντήσεις μια ανύπαντρη μητέρα ενός αηδιαστικού μωρού με ανάμεικτο δέρμα», «Οι πρόγονοί σου σε μισούν που πέταξες χιλίαδες χρόνια αγνών, λευκών γονιδίων», ήταν μερικά από τα αισχρά σχόλια χρηστών. Με κάποιους άλλους να χαρακτηρίζουν τον αμυντικό ως «ζώο» και «μαϊμού».

Όπως ήταν φυσικό η επίθεση προς τον Καναδό αστέρα, προκάλεσαν την οργή του προέδρου της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση, επιβάλλοντας τιμωρίες.

«Ο ρατσισμός δεν θα επιτραπεί από εμάς με κανέναν τρόπο. Η διάκριση, το μίσος και η βία, με οποιαδήποτε μορφή, δεν έχουν θέση στον κόσμο μας» επισήμανε ο ισχυρός άνδρας. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ