2020-12-19 14:30:15
Φωτογραφία για Αντίνοος Αλμπάνης: «Εγώ  είμαι πολύ πια αποφασιστικός από τον Φίλιππο που υποδύομαι»

Στην νέα σειρά του ANT1, «Ήλιος» πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης.  Μίλησε το MyTv για τον ρόλο του και τα κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα του.

Στη σειρά υποδύεσαι τον Φίλιππο. Τι χαρακτήρας είναι;

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο οικογενειακό περιβάλλον, μητριαρχικό, το οποίο δεν του έχει κάνει και πολύ καλό, με την έννοια ότι έχει γίνει ένας άνθρωπος άβουλος. Επίσης, δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποφάσεις και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του. Ο Φίλιππος είχε συνηθίσει και είχε βολευτεί στο να τον εξουσιάζουν, να επιλέγουν άλλοι για τον ίδιο, να κινούν τα νήματα της ζωής του, να διαμορφώνουν την προσωπικότητα του, την καθημερινότητα του και την ύπαρξη του ολόκληρη. Αυτό τον έφερε αντιμέτωπο με πολλά άσχημα αποτελέσματα, όπως το γεγονός ότι συνειδητοποίησε πως έχει δημιουργήσει μια οικογένεια και έναν γάμο που δεν ήταν τόσο αθώος και αγνός, καθώς τον είχαν μεθοδεύσει

. Μάλιστα, αυτό έγινε για να απομακρυνθεί από τον πρώτο του μεγάλο έρωτα. Από τη γυναίκα που παθιάστηκε πολύ, που ερωτεύτηκε με όλη του τη δύναμη και με την οποία απέκτησε και ένα παιδί, που δεν ήξερε την ύπαρξη του για 18 ολόκληρα χρόνια. Τώρα, έχει φτάσει σε ένα μεγάλο τέλμα, που προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του, να συγκροτήσει από το μηδέν ξανά την ύπαρξη του, να αποδείξει στον εαυτό του ότι είναι ικανός να σταθεί μπροστά στο νέο του παιδί, και να διαχειριστεί τα συναισθήματα του απέναντι σε μια γυναίκα που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, τη Λήδα».

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεσαι;

«Αυτό που αναγνωρίζω ως κοινό με τον Φίλιππο είναι ότι και οι δύο έχουμε μεγάλη ευαισθησία σε σχέση με κάποια πράγματα, σε σχέση με κάποιες αξίες, με το δίκιο και το άδικο. Σε γενικές γραμμές, δεν μπορώ να πω πως είμαι πολύ κοντά σε εκείνον. Εγώ είμαι πολύ πια αποφασιστικός από τον Φίλιππο. Δεν είμαι τόσο ξεροκέφαλος όσο εκείνος, είμαι πολύ πιο διαλλακτικός και επίσης εγώ πολύ δύσκολα θα παρασυρόμουν να ζήσω σε ένα παραμύθι που δεν Θα με ευχαριστούσε...»

Δηλαδή;

«Η μητέρα του Φίλιππου δημιούργησε μια κατάσταση γνωρίζοντας του την Αλίκη ώστε να ξεχάσει τη Λήδα και να ερωτευτεί εκείνη. Έφτιαξε ένα παραμύθι, μία ιστορία, από την αρχή για να τον απομακρύνει από τη Λήδα. Εμένα προσωπικά, αν το μυαλό μου ήταν στη Λήδα, δεν για να ερχόταν ο θεός ο ίδιος, θα κυνηγούσα την επιθυμία μου μέχρι τέλους».

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν επηρεάζονται από γνώμες άλλων;

«Πολύ δύσκολα. Δεν περιμένω τις γνώμες των άλλων, ξέρω πολύ καλά για τον εαυτό μου τι θέλω. Ακόμα και όταν θα ζητήσω τη γνώμη κάποιου, στα αλήθεια το κάνω για να επιβεβαιώσω την αρχική μου σκέψη, όχι γιατί θέλω μια καθοδήγηση», λέει στο mytv.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ