2020-12-19 15:00:14
Φωτογραφία για Ο Σάκης Ρουβάς στο τιμόνι του House of fame ;

Για μια ακόμα φορά η Τάμτα φαίνεται πως δεν θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της μεταπιδόντας στην παρουσίαση. Μόνο που από τις πολλές προτάσεις που έχει κατά καιρούς δεχτεί, αυτή ωστόσο είναι η πρώτη που το “όχι” δεν το είπε η ίδια, αλλά ο ΣΚΑΪ.

Αν και βρέθηκε ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του τάλεντ σόου “House of fame”, τελικά δεν θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι ούτε η Ελένη Φουρέιρα που δέχτηκε πρόταση από τον σταθμό και το όνομά της έπαιξε πολύ. Η Panik φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο μαζί με το κανάλι του Νέου Φαλήρου από τη στιγμή που στην κριτική επιτροπή θεωρούνται σίγουροι ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Φοίβος, η Καίτη Γαρμπή ενώ απομένει μια κενή θέση. Αν και ακούγεται έντονα το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Γιάννη Πλούταρχου φαίνεται πως κανένας από τους δυο δεν θα κάτσουν στην καρέκλα του κριτή.

Σύμφωνα το tinasmess και την Τίνα Μεσσαροπούλου, μην αποκλείσετε εντελώς, το πρόσωπο του παρουσιαστή να είναι καθόλα γνώριμο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει ξανά στο “παιχνίδι” της παρουσίασης – αν και δεν ανήκει στην Panic – καθώς και καλές σχέσεις έχει με το κανάλι και λαμπερός είναι αλλά και έχει εμπειρία από τη συγκεκριμένη θέση, ενώ είναι και ο μόνος για τον οποίο ο Στέλιος Ρόκκος μπορεί να άφηνε το νησί του, τη Λήμνο καθώς τους συνδέει στενή φιλία τα τελευταία χρόνια. Αλλωστε, μετά την αναβολή του Masqued Singer που για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Σάκης Ρουβάς είναι ελεύθερος μετά το τέλος του “The Voice” το οποίο ολοκληρώνεται 14 Φλέβαρη για να πάρει τη θέση του το “House of fame”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ