2020-12-19 21:59:15
Φωτογραφία για Φωτεινή Γεωργίου: «Είναι σοκαριστικές οι ιστορίες των ανθρώπων για το πώς βίωσαν τον κορονoϊό»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ANT1, «Υγεία πάνω απ' όλα» Φωτεινή Γεωργιάδου,μίλησε στο 7 μέρες TV για την επιτυχία της εκπομπής της ,αλλά και για την πανδημία του κορονοϊου.

Η εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» αγαπήθηκε από το κοινό και διανύει με επιτυχία την ένατη χρονιά της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Όντως, τα εννέα συνεχόμενα έτη παρουσίας του προγράμματος είναι πολλά για τα δεδομένα της τηλεόρασης. Το στοίχημα, ο στόχος και η δέσμευση μας απέναντι στον τηλεθεατή είναι η γρήγορη και η αξιόπιστη ενημέρωση. Έχουμε αυθεντικότητα. Μπαίνουμε στη θέση του κοινού, κατανοούμε τις ανάγκες του, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στο επιστημονικό κομμάτι. Οι τηλεθεατές αναζητούν την αλήθεια και την εγκυρότητα».

Το τελευταίο οκτάμηνο, που ο κορονοϊός έχει τόσο ορμητικά κατακλύσει τη ζωή μας, φαντάζομαι ότι και τα θέματα της εκπομπής έχουν προσανατολιστεί ανάλογο

. «Εννοείται. Θεωρώ αδιανόητο μια ιατρική εκπομπή να μην ασχολείται με το θέμα που έχει αλλάξει τόσο καταιγιστικά και καθοριστικά τη ζωή μας. Στο πρώτο κύμα μάλιστα της πανδημίας είχαμε αποκλειστικά μόνο θέματα για τον κορονοϊό. Έπειτα, θεώρησα ότι δεν πρέπει όλη η εκπομπή να περιστρέφεται γύρω από την πανδημία. Έτσι, πρόσθεσα κάποια θέματα διατροφής και ψυχολογίας».

Σε τρομάζει το εύρος που έχει πάρει η πανδημία;

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι δεν φοβάμαι, ειδικά τώρα που βλέπω ότι σφίγγει ο κλοιός. Έχω μπει σε μονάδες νοσοκομείων, έχω μιλήσει με ασθενείς και κυριολεκτικά μου γεννήθηκαν συγκλονιστικά συναισθήματα. Είναι πραγματικά σοκαριστικές οι ιστορίες των ανθρώπων για το πώς βίωσαν τον κορονοϊό. Έχω συνομιλήσει επίσης και με αρνητές του.

Έπρεπε να φθάσουν ένα βήμα πριν από τη διασωλήνωση για να αντιληφθούν ότι είναι υπαρκτός και μπορεί να απειλήσει και να στερήσει ζωές. Το μυστικό σε όλη αυτήν την επώδυνη συνθήκη είναι να έχουμε θετική σκέψη και να ενημερωνόμαστε σωστά. Να μην πέφτουμε θύματα των fake news. Η παραπληροφόρηση κάνει μεγάλη ζημιά στο θέμα της πανδημίας»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ