2020-12-21 15:20:12
Φωτογραφία για Καινούργιου για Bachelor: «Δύο μήνες πριν είχαμε πει την δυάδα του τελικού και «φάγαμε» εξώδικο»



Με αφορμή τον τελικό του "The Bachelor",η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το "Ευτυχείτε" αποκάλυψε πως η εκπομπή  δέχθηκε εξώδικο από τον Alpha για το spoiler που έδωσε η ίδια.

«Θα πούμε τους λόγους που δεν παίζουμε τα πλάνα του The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ αποκάλυψα τις δυο φιναλίστ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το εξώδικο του Alpha ανέφερε: «Χαρακτηριστικό της κακοπιστίας της αναφοράς σε τέτοιες πληροφορίες είναι ότι σε σημείο της εκπομπής, η ίδια η κυρία Καινούργιου, ήτοι το κεντρικό και πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά και εμφατικά ως προς τις δυο φιναλίστ του τελικού “εγώ ξέρω ότι θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ”, όταν δεν έχουν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ημιτελικού, κάτι που εκτός από φερόμενες κρίσιμες πληροφορίες, θα μπορούσε να δώσει στους τηλεθεατές ακόμη και την εντύπωση ενός δήθεν “προδιαγεγραμμένου” αποτελέσματος – κάτι απολύτως συκοφαντικό για τον σταθμό και το πρόγραμμά μας»!

Μάλιστα,η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως στην αρχή της προβολής του "The Bachelor" έλαβε αρκετά τηλεφωνήματα από τον σταθμό για να το προωθήσει από την εκπομπή της: «Ο Alpha είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον Alpha τηλέφωνο και μου έλεγαν να το σπρώξω. Ο Alpha έχει στείλει παντού εξώδικα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ