2020-12-21 17:40:14
Φωτογραφία για Πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα σε Καγιά - Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου



Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «GNTM», ωστόσο οι σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά παραμένουν μυστήριο. Και ενώ η παρουσιάστρια του «GNTM» επιμένει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συχνά αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το ριάλιτι του Star, όπως το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», όπου δήλωσε:



«Τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά. Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο και αυτό που φτάνει, είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δεν νιώθω τίποτα για αυτό. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω».



Η Βίκυ Καγιά από την πλευρά της απάντησε στην κάμερα του «Happy Day», διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι από την πλευρά της δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα: «Με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα

. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα και δεν πιστεύω ότι και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την βοήθησα και την αγάπησα, όπως όλους στην παραγωγή, το ίδιο και την κ. Χριστοπούλου. Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά, λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της, δεν ξέρω… τι να σας πω; Πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί.



Οι αιχμές γενικά δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από ένα πρότζεκτ που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Μπορεί να έχει τους δικούς της λόγους που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρεις ούτε τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί. Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό».





Θέση στην κόντρα όμως πήρε και η Έλενα Χριστοπούλου, manager της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στενή της φίλη, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ. Μου έχουν κρατήσει κακία κατά καιρούς οι άνθρωποι, αλλά κάποια στιγμή έρχεται ο χρόνος και αποδεικνύει πολλά πράγματα. Η αγορά ξέρει», ανέφερε με νόημα η Έλενα Χριστοπούλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ