2020-12-22 00:35:15
Φωτογραφία για Μις Γαλλία: «Θέλω να καταρρίψω το στερεότυπο της ξανθιάς με τα γαλάζια μάτια»

 Η 23χρονη Aμαντίν Πετί από τη Νορμανδία θέλει να διευθύνει γηροκομείο - Αμέσως μετά τη

στέψη της στήριξε την πρώτη αναπληρωματική που βρέθηκε στο στόχαστρο αντισημιτικών σχολίων

Στέφθηκε «Μις Γαλλία 2021» το Σάββατο το απόγευμα και, το πρώτο πράγμα που ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους, είναι ότι θέλει να καταρρίψει το στερεότυπο της ξανθιάς με τα γαλάζια μάτια. Η 23χρονη Αμαντίν Πετί από τη Νορμανδία έχει πάθος με το χορό, της αρέσει η διακόσμηση εσωτερικού χώρου, η μαγειρική και τα λουκάνικα.

Σε ηλικία 17 ετών έκανε μία προωθητική ενέργεια σε κατάστημα στην οδό Neuve Saint-Jean στην Κοέν. Τότε την είδαν αυτοί που «ψαρεύουν» τις κοπέλες που θα μπορούσαν να κάνουν μόντελινγκ.

Η Αμαντίν είναι μία κοπέλα ντροπαλή και συνεσταλμένη. Η 23χρονη ξανθιά καλλονή με τα γαλάζια μάτια, μαζί με την πορεία της στο μόντελινγκ, κάνει το μάστερ της στην πόλη Καέν. Στόχος της είναι γίνει «διευθύντρια ενός κέντρου υγείας για ηλικιωμένους».


Στον διαγωνισμό μόδας επικράτησε μεταξύ συνολικά 29 υποψηφίων, ηλικίας 18 έως 24 ετών, και έγινε η διάδοχος της Κλεμένς Μποτινό «Mις Γουαδελούπη» που είχε κατακτήσει τον τίτλο «Mις Γαλλία 2020».



Σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η 23χρονη Μις Γαλλία αναφέρθηκε στο μέλλον της, που δεν ξέρει τι την περιμένει, αλλά και στα αντισημιτικά προσβλητικά σχόλια που διατυπώθηκαν σε βάρος της πρώτης αναπληρωματικής Μις Γαλλία 2021 στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρώτη αναπληρωματική ανακηρύχθηκε η «Μις Προβηγκία», Απρίλ Μπενεούμ, η οποία έπεσε θύμα βίαιων ρατσιστικών επιθέσεων στα social media. Η ίδια υποστήριξε ότι έχει ισραηλινο-ιταλική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της και από την πλευρά της μητέρας της σερβοκροάτικες ρίζες. Η «Μις Γαλλία 2021» όπως και η οργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss France Organisation» καταδίκασαν τα ρατιστικά και αντισημιτικά σχόλια σε βάρος της Απρίλ.

 



 

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο «BFMTV», η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς, Αμαντίν Πετί, δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό, δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια σχόλια». Η 23χρονη Πετί επισήμανε ότι στηρίζει απόλυτα την Απρίλ προσθέτοντας ότι, εάν εξελέγη πρώτη αναπληρωματική «Μις Γαλλία 2021», είναι επειδή το άξιζε. Χθες, από τις οκτώ το πρωί, η νικήτρια του διαγωνισμού έκανε βόλτες στους δρόμους του Παρισιού, φορώντας μία εντυπωσιακή τουαλέτα και ποζάροντας με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου στο πλαίσιο φωτογράφησης για μεγάλα περιοδικά.

«Δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο και μαθαύριο», όπως λέει. Το μόνο που έχει προγραματίσει είναι ότι αύριο θα επισκεφθεί την οικογένειά της για την περίοδο των εορτών. Είναι μία ευκαιρία να φορτίσει τις μπαταρίες τις, όπως λέει, μετά από τρεις έντονες εβδομάδες προετοιμασίας και συναισθηματικής φόρτισης . anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ