2020-12-22 09:30:10
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: «Ο κόσμος αποφασίζει αν ένας παρουσιαστής έχει ημερομηνία λήξης»



O Κωνσταντίνος Αρκάς και το "Πάμε Δανάη" συνάντησαν την Ναταλία Γερμανού η οποία έδωσε ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Μίλησε για την εκπομπή της και τους νέους παρουσιαστές που μπήκαν στην τηλεόραση.

"Φτάνοντας στο Γενάρη στην εκπομπή έχουμε βρει τα πατήματά μας, έχουμε χημεία ευτυχώς οι πέντε μας. Εγώ είμαι άνθρωπος των σταθερών σχέσεων, αλλά στην τηλεόραση επειδή ο τηλεθεατής βαριέται καλό είναι να ανανεώνονται οι παρουσιαστές, τα πρόσωπα, οι εκπομπές. Και πέτυχε η ανανέωση σε εμάς ευτυχώς. Είναι μια σεζόν που η πίτα έχει μοιραστεί. Από την άλλη εγώ δεν είμαι και άνθρωπος που θα χαρακτηρίσω μια εκπομπή από τα νούμερα. Πάντα έχουμε όλοι ανταγωνιστές. Ακόμα και τώρα που μπορεί να μην είχα ίδιου τύπου εκπομπές απέναντί μας, πάντα κάτι παίζει απέναντί σου. Πολλές φορές τα "Φιλαράκια” με γονατίζουν, και το "Κωνσταντίνου και Ελένης” με έχει τσακίσει. Η Ναταλία έχει πάντα αντίπαλο",είπε αρχικά.



Για τα νέα πρόσωπα  της τηλεόρασης, είπε: "Και στην Δανάη και στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να δίνεται χρόνος. Κανείς από εμάς δεν ξεκινήσαμε κάνοντας 30άρια. Όλοι μας δοκιμαστήκαμε και όλοι μας κάναμε τα λάθη μας"

Για τον Αντρέα Μικρούτσικο αλλα και για την Ελένη Μενεγάκη είπε: "Ο κόσμος αποφασίζει αν ένας παρουσιαστής έχει ημερομηνία λήξης. Χαίρομαι για τον Αντρέα Μικρούτσικο που επέστρεψε. Ο Ανδρέας ξέρει πολύ καλή τηλεόραση. Εμένα η Ελένη μου λείπει. Μου λείπει να κάτσω στην τηλεόρασή μου και να δω το λαμπερό πρόσωπό της και την τσαχπινιά της που για εμένα είναι αναντικατάστατη".

"Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στο πρωινό. Εγώ είμαι καλή σε μικρές δόσεις, όχι στο καθημερινό" κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ