2020-12-26 17:27:58
Φωτογραφία για Πρόσκληση για διαδικτυακή θεολογική σύναξη από την ΠΕΘ (Κυριακή 27 Δεκεμβρίου -  Ώρα 19.00)
Προς τα μέλη και τους φίλους 

της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων

Σεβασμιώτατοι, σεβαστοί Πατέρες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι και αγαπητοί φίλοι,

 

Το ΔΣ της Ενώσεως, στέλνοντάς σας τις ευχές του για ένα ευλογημένο Άγιο Δωδεκαήμερο, σας ενημερώνει ταυτόχρονα, ότι εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας όλων των μελών και των φίλων της Ενώσεως, μέσω τακτικών διαδικτυακών θεολογικών συνάξεων, με τον χαρακτηριστικό τίτλο ο οποίος κοσμεί και την περιοδική έκδοση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και υπότιτλο «᾿Εκλήθητε εἰς κοινωνίαν ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ τοῦ Κυρίου ἡμῶν»(Α΄ Κορ. 1,9).

Η πρώτη συνάντησή μας – «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19.00 και περιλαμβάνει επιμορφωτική Ομιλία –Συζήτηση,  προς τιμή και βίωση της Μεγάλης Εορτής της Θείας Ενανθρωπήσεως. Εισηγητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Ξιώνης, Αναπλ. Καθηγητής Δογματικής και Συμβολικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: 


«Η σημασία της Ενσαρκώσεως του Λόγου

για τον άνθρωπο και τον κόσμο»



27 ΔΕΚ 2021

 

7:00 ΜΜ

90 λεπτά

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Νικόλαος Ξιώνης

Αναπλ. Καθηγητής Θεολογικής

Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

 



Μετά την Εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση. Παρακαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι μας, από τα, ανά την Ελλάδα, Παραρτήματά μας, να λάβουν  μέρος στην Εκδήλωσή μας, πατώντας το πράσινο κουμπί "Συμμετοχή"  για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, έστω διαδικτυακά και να ανταλλάξουμε πρόσωπο προς πρόσωπο τις ευχές μας. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με βίντεο και ήχο, μπορούν να καλέσουν τον τηλεφωνικό αριθμό 211 198 1124 και αφού απαντηθεί η κλήση, να πληκτρολογήσουν τον κωδικό της συνεδρίασης 240-142-603. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει επίσης η σίγαση του μικροφώνου.

Προκειμένου να μπορέσετε  να συμμετάσχετε στην Εκδήλωση, θα πρέπει να διατίθεται επαρκής ταχύτητα πρόσβαση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικός υπολογιστής (τάμπλετ ή κινητό με εγκατεστημένη την εφαρμογή Google Meet) με κάμερα και μικρόφωνο. Δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης δε θα υπάρχει.

https://www.google.com/url?q=https 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   

Επίσης, είναι ανάγκη να γνωρίζουμε όλοι ότι, για εντελώς πρακτικούς λόγους και για να μην υπάρχουν θόρυβοι  στην τηλεδιάσκεψη, πρέπει να έχουμε διαρκώς κλειστό το  κουμπάκι του μικροφώνου και, μόνον, όταν παίρνουμε τον λόγο για να μιλήσουμε ή να ρωτήσουμε κάτι,  τότε θα το ενεργοποιούμε για να το κλείνουμε και πάλι όταν τελειώνουμε την παρέμβασή μας.

Για λόγους πρακτικούς όσοι από εσάς μπορείτε και θέλετε να συμμετέχετε στην Εκδήλωση παρακαλούμε να μας απαντήσετε καταφατικά, για να γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

       Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Ηρακλής Ρεράκης                       Παναγιώτης Τσαγκάρης

Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ          Υπ. Δρ. Θεολογίας


thriskeftika
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ