2020-12-27 00:30:49
Φωτογραφία για Βουλγαρία: μετέφεραν τα εμβόλια για τον κορονοϊό σε φορτηγά... για λουκάνικα

 



και τα αποθήκευσαν σε ψυγεία Σοβιετικής κατασκευής!



Σάλο προκάλεσαν οι εικόνες από τη Βουλγαρία όπου φαίνεται η μεταφορά των εμβολίων για τον κορονοϊό στη Φιλιππούπολη να έγινε με φορτηγό για λουκάνικα και να αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο της δεκαετίας του '60!

Οι εμβολιασμοί ξεκινούν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και στην Βουλγαρία, όπου τα εμβόλια διανεμήθηκαν στα κατά τόπους κέντρα το Σάββατο.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως διότι στην Φιλιππούπολη για την παραλαβή των εμβολίων βρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ, όσο και ο υπουργός Υγείας Κονσταντίν Ανγκέλοφ.

Οι εκπλήξεις για τον Μπορίσοφ συνεχίστηκαν όταν, εισερχόμενος σε ένα από τα κέντρα, ανακάλυψε ότι τα εμβόλια πρόκειται να αποθηκευτούν σε ένα ψυγείο ZIL, κατασκευασμένο την δεκαετία του '60 στην Σοβιετική Ένωση.

The first batch of Pfizer #COVID vaccines arrived in #Bulgaria. The allocation for Plovdiv region arrived in a sausage truck and will be stored in a Soviet-made ZIL fridge. pic.twitter.com/jaKBX7qs9Y

— Mariya Petkova (@mkpetkova) December 26, 2020 Οι επιστήμονες που ήταν παρόντες εξήγησαν στον Μπορίσοφ ότι το ψυγείο λειτουργεί μία χαρά και αφού τα εμβόλια αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες 2 έως 8 βαθμών Κελσίου, εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα




greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ