2020-12-30 00:22:06
Φωτογραφία για «Πρωταθλητές» οι Γάλλοι μεταξύ των «αντιρρησιών» του εμβολίου - Ποιοι ακολουθούν
 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα ανακηρύσσει τη Γαλλία «πρωταθλήτρια κόσμου» μεταξύ των «αντιρρησιών» χωρών κατά του εμβολίου του κορονοϊού

Μόνο τέσσερις στους 10 Γάλλους επιθυμούν να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα και ανακηρύσσει τη Γαλλία «πρωταθλήτρια κόσμου» μεταξύ των «αντιρρησιών» χωρών, μπροστά από τη Ρωσία και τη Νότια Αφρική.

Στη Γαλλία, όπου η εκστρατεία του εμβολιασμού μόλις ξεκίνησε, το 40% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της Ipsos Global Advisor και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ απάντησαν ότι θα δέχονταν να εμβολιαστούν για την Covid-19. Το ποσοστό αυτό εμφανίζεται μειωμένο σε σύγκριση με αντίστοιχες δημοσκοπήσεις του Οκτωβρίου (54%) και του Αυγούστου (59%).

Η Γαλλία δεν είναι η μοναδική χώρα όπου το ποσοστό εκείνων που έχουν την πρόθεση να εμβολιαστούν παραμένει σχετικά χαμηλό. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, μόνο το 43% των Ρώσων και το 53% των Νοτιοαφρικανών απάντησαν θετικά στο ερώτημα. Ακολουθούν η Ιαπωνία (60%), η Ιταλία και η Ισπανία (62%) και η Γερμανία (65%).

Αντιθέτως, οι Κινέζοι δηλώνουν σε ποσοστό 80% ότι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, όπως και το 78% των Βραζιλιάνων και το 77% των Βρετανών.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ