2020-12-30 08:34:31
Φωτογραφία για Ζαν Μισέλ Ζαρ υποδέχεται τη νέα χρόνια με ένα υπερθέαμα στην Παναγία των Παρισίων - Βίντεο
Θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διαδικτύου, σε ολόκληρη την υφήλιο - Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε Ο Ζαν Μισέλ Ζαρ έχει γράψει ιστορία στην δημιουργία εντυπωσιακών καλλιτεχνικών θεαμάτων. Για το φινάλε της φετινής, εξαιρετικά λόγω πανδημίας δύσκολης χρονιάς, ο πολυβραβευμένος Γάλλος συνθέτης ετοιμάζει ένα πολυθέαμα – έκπηξη το οποίο θα φιλοξενηθεί στην εμβληματική Παναγία των Παρισίων και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Welcome to the Other Side» («Καλώς ήλθατε στην άλλη πλευρά»)

είναι ο τίτλος της εντυπωσιακής αυτής παράστασης που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμου του Παρισιού και της UNESCO της οποία ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης είναι Πρέσβης Καλής Θέλησης. Με το σόου αυτό ο Ζαν Μισέλ Ζαρ επιθυμεί να περάσει ένα μήνυμα επλίδας με αφορμή τόσο την πανδημία της Covid – 19, που έχει στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας αλλά και στην καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε, τον Απρίλιο του 2019, τον ναό της Παναγίας των Παρισίων.


Και αυτή τη φορά ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να πετύχει ένα πρωτοποριακό και εντυοωσιακό αποτέλεσμα. Ο ίδιος θα παίζει μουσική σε ένα στούντιο του Παρισιού ενώ την ίδια στιγμή το ψηφιακό ολόγραμμά του θα βρίσκεται στο κέντρο του εσωτερικοί χώρου της Παναγίας των Παρισίων που θα φωτίζεται από λέιζερ δημιουργώντας ένα εξαιρετικό υπερθέαμα που θα μεταδοθεί ζωντανά, από τις μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παρισίων και της εφαρογής VRChat αλλά και από τα τηλεοπτικά δίκτυα France Inter και ΒFMTV. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 23.25 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ