2021-01-01 12:17:31
Φωτογραφία για Άλκης Δαυίδ μαινόμενος: «Δεν φοράω μάσκα, καλέστε την αστυνομία»
Δεν υπάρχει πανδημία για τον Άλκη Δαυίδ και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσει μάσκα σε δημόσιο χώρο, όπως πχ σε ένα σούπερ-μάρκετ. Και όχι μόνον αυτό, αλλά όποιος τολμήσει να του κάνει παρατήρηση, ή έστω μια σύσταση, ότι η μάσκα, καλώς ή κακώς, είναι υποχρεωτική για όλους, τότε ποιος είδε τον Δαυίδ και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος έγινε πρωταγωνιστής σε άλλο ένα μίνι-σκάνδαλο και, όπως συνήθως πράττει, το διαφήμισε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Σε ένα σύντομο βίντεο, ο Άλκης Δαυίδ εμφανίζεται εκτός εαυτού, έτοιμος να έρθει στα χέρια με κάποιον άγνωστο. Ο Δαυίδ ωρύεται «να φορέσεις εσύ τη γ@... μάσκα! Να πας εσύ να εμβολιαστείς. Φωνάξτε την αστυνομία, εγώ έτοιμος είμαι» κ.λπ.

Η σκηνή διαδραματίστηκε, πιθανότατα, σε κάποιο σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας Coop, μάλλον κάπου κοντά στο Γκστάαντ της Ελβετίας όπου ο Δαυίδ διαθέτει σαλέ. Φυσικά, ο τόπος δεν έχει μεγάλη σημασία, παρά μόνο το πρόσωπο και το μήνυμα: Ο Άλκης Δαυίδ ανήκει στους φανατικούς αρνητές της Covid-19 και σε μια άλλη ανάρτησή του στο Instagram ανακηρύσσει τη μάσκα «τελειωμένη υπόθεση» («thing of the past»).


Ο Άλκης Δαυίδ μοιάζει εξοργισμένος με την «παγκόσμια απάτη» του κορωνοϊού και φαίνεται έτοιμος να δώσει τη μάχη για την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ενώ ο ίδιος αναρωτιέται γιατί δεν κάλεσαν την αστυνομία να τον συλλάβει στο σούπερ-μάρκετ, ο απόηχος του προηγούμενου σκανδάλου, με τη σύλληψή του το Μάιο του 2019 για κατοχή ινδικής κάνναβης αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων δεν έχει σβήσει. Ίσως όμως το νέο εγχείρημα του εκκεντρικού κροίσου να είναι η σταυροφορία κατά της πανδημίας -δηλαδή της ιδέας ότι υπάρχει κάτι σαν πανδημία. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ