2021-01-04 13:07:53
Φωτογραφία για Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου. Είχε εμβολιαστεί. Τι αναφέρει το υπουργείο Υγείας

medlabnews.gr iatrikanea 

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από την Πρωτοχρονιά ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου. Ο 54χρονος εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού την περασμένη Τετάρτη και εξετάστηκε μάλιστα από τους γιατρούς του Θριάσιου την ίδια μέρα. Δεδομένου δε ότι εμφάνιζε βήχα, πυρετό και δύσπνοια, υποβλήθηκε σε τεστ για κοροναϊό το οποίο ήταν αρνητικό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωληνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε.Διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ υπήρχε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και έγινε διακομιδή του ασθενή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πρωί της περασμένης Παρασκευής.Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου πυροδότησαν πλήθος φημών καθώς συσχετίσθηκαν, χωρίς βάσιμα στοιχεία όπως υπογραμμίζουν από το υπουργείο Υγείας, με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης των εμβολιασμών για τον κοροναιό.Το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ