2021-01-05 13:44:22
Φωτογραφία για Συναινώ να εμβολιαστώ και ας ξέρω ότι μπορεί να έχει ανεπιθύμητες ακόμα και θανατηφόρες ενέργειες

medlabnews.gr iatrikanea 

Προβληματισμός προκύπτει από έγγραφο που έφτασε στα χέρια της ΠΟΕΔΗΝ, και με το οποίο φαίνεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζητά από τους υγειονομικούς να υπογράψουν ότι γνωρίζουν ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και ... θανατηφόρες παρενέργειες. Το έγγραφο μοιράστηκε στο προσωπικό πριν από τον εμβολιασμό τους, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

«Προσπάθεια τρομοκράτησης των υγειονομικών που δεν βοηθά την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται στη χώρα», χαρακτηρίζει την ενέργεια του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, η ΠΟΕΔΗΝ να μοιράσει έγγραφο στους υγειονομικούς του Νοσοκομείου, με το οποίο θα δηλώνουν ότι συναινούν ή δεν συναινούν στον εμβολιασμό τους.

Συγκεκριμένα το έντυπο εμφανίζει δύο επιλογές, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ. Στην πρώτη ο γιατρός δηλώνει ότι συναινεί να εμβολιαστεί, ακόμη κι αν οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι … θανατηφόρες.

«Συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό, παρ’ όλο που τώρα δεν είναι πλήρως γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμα και οι θανατηφόρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το έντυπο, το οποίο μάλιστα δεν ζητά μόνο την υπογραφή του ενδιαφερόμενου, αλλά και δεύτερη υπογραφή από … μάρτυρα.



Στην δεύτερη επιλογή ο γιατρός ή νοσηλευτής οφείλει να δηλώσει ότι δεν συναινεί, λέει η ΠΟΕΔΗΝ:

«Δεν συναινώ να εμβολιαστώ για τον κορονοϊό για προσωπικούς λόγους και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη ακόμη κι αν γνωρίζω τους κινδύνους της νόσου», και ζητείται επίσης υπογραφή από μάρτυρα!

Δείτε το έγγραφο:



ΠΟΕΔΗΝ: «Με αυτές τις ενέργειες σαμποτάρεται η εμβολιαστική προσπάθεια στη χώρα!»

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία χαρακτηρίζει «απαράδεκτους» του υπεύθυνους αυτής της ενέργειας:

«Το προσωπικό με την υπεύθυνη αυτή δήλωση στον εμβολιασμό είναι τρομοκρατημένο και αναστατωμένο. Αυτό δεν συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε να εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό και τρομοκρατείται και ο κόσμος. Δεν συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολισμών. Να μας πουν ποιος είναι ο σχεδιασμός για να πείσουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια. Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα μοιραστεί και στους πολίτες; Είναι απαράδεκτοι!», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.


medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
André Rieu - And The Waltz Goes On
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
André Rieu - And The Waltz Goes On
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ