2021-01-05 21:51:19
Φωτογραφία για Η δολοφονία δυο γυναικών στα Τίρανα «αποκάλυψε» κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη..
 

Δύο αδερφές δολοφονήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Τίρανα από ομοεθνή τους σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την οικογένεια των δύο γυναικών ο δράστης είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη τις γυναίκες, τις εξέδιδε της άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πωλούσε τα παιδιά τους.

Ο 59χρονος δράστης έχει συλληφθεί και σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο ίδιος τις εξέδιδε παρά τη θέλησή τους.

Αίσθημα ζήλιας

Ένα ερωτικό τρίγωνο και το συναίσθημα της ζήλιας που κυρίευσε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία των δυο γυναικών που ήταν και αδερφές, συνθέτουν με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει την κοινή γνώμη της γειτονικής Αλβανίας.

Όπως αναφέρουν αλβανικά Μέσα, ο κατηγορούμενος σκότωσε παραμονή Πρωτοχρονιάς τις δυο γυναίκες και μάλιστα μπροστα στα μάτια του γιου της μιας. Ο ίδιος, πάντα σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, στην κατάθεσή του στην αστυνομία παραδέχτηκε το διπλό φονικό για λόγους ζηλοτυπίας. «Εγώ τις σκότωσα και λυπάμαι για αυτό. Το έκανα για λόγους ζήλιας. Δεν μπορούσα να αντέξω το βάρος της προδοσίας και η τιμή της προδοσίας είναι ο θάνατος», είπε στην κατάθεσή του.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η μια από τις δύο αδελφές, έκανε κάποια άλλη σχέση, παραμερίζοντας, τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε ερωτικές επαφές και με τις δυο αδερφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν αποφασισμένες να μιλήσουν για τις φριχτές στιγμές που ζούσαν από τον 59χρονο.

Αυτή ήταν όπως όλα φαίνονται και η αιτία της διπλής δολοφονίας τους.

To εμπόριο βρεφών

Ο 59χρονος δράστης του εγκλήματος αυτού, ονόματι Perparim Ademi, αντιμετωπίζει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες - Zhaneta Metani και Kristina Bardhi - στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αυτού τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης! Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε για την υπόθεση πως: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού!

Το χρονικό

Όπως γράφει το protothema.gr μια από τις γυναίκες είχε έρθει στην Ελλάδα και τώρα τις γιορτινές ημέρες πήγε στην Αλβανία για να συναντήσει την αδερφή της στα Τίρανα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του δράστη, πήγε στο σπίτι των δύο γυναικών Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχοντας και ένα καλάσνικοφ μαζί του. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα τις σκότωσε.

Ο δράστης ο οποίος είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα φέρεται να είχε αρκετές ερωτικές σχέσεις, αλλά τελευταία είχε παρασυρθεί από το ερωτικό τρίγωνο με τις δυο αδελφές. Η νόμιμη σύζυγός του, όπως αναφέρουν τα αλβανικά Μέσα, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι γνώριζε τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, αλλά δεν ήθελε να χωρίσουν γιατί θα στεναχωριόταν! «Δεν ήθελα να στεναχωρηθεί ο άντρας μου κι είχα δεχτεί σιωπηλά την προδοσία του με τις δύο αδερφές. Δεν ήθελα να του χαλάσω την ευτυχία του. Γνωρίζω ότι ο άντρας μου έκανε τη δολοφονία και να πάρει την ποινή που του αξίζει. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Εγώ έχω ζήσει με αυτές τις γυναίκες τριάντα χρόνια. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσει εκεί το θέμα. Δεν είχαν συχνούς καβγάδες. Εγώ έχω τρία παιδιά μαζί του και τώρα πρέπει να φύγω από την Αλβανία», κατέθεσε η νόμιμη σύζυγος του δράστη, στην αστυνομία.

«Είχε και συνεργούς», δήλωσε ο αδερφός των θυμάτων

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου. «Δεν ήταν μόνος, είχε και συνεργούς γι' αυτές τις πράξεις, είχε και σχέσεις με έναν δικηγόρο στην Ελλάδα, ο οποίος, απ' όσα γνωρίζω, έχει πεθάνει» τόνισε ο Bashkim Metani.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του ανηψιού του για να ανοίξει την πόρτα. Έπειτά από καυγά, καθώς θεωρούσε πως η μια από τις δυο αδερφές με την οποία διατηρούσε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν, η Zhaneta Metani, είχε δεσμό με άλλον άντρα κι επειδή «φοβήθηκε» πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά είχαν βιώσει κοντά του τα προηγούμενα χρόνια, έστρεψε το όπλο πάνω τους και τις εκτέλεσε.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγες ώρες μετά το φονικό και οδηγήθηκε στη φυλακή.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ