2021-01-05 22:43:15
Φωτογραφία για Βρετανία: Έτρεξαν πανικόβλητοι να αγοράσουν χαρτί υγείας...
Πανικός στην Αγγλία μετά το νέο lockdown που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον – Εικονικές «ουρές» στις ηλεκτρονικές παραγγελίες σε σούπερ μάρκετ και διαμαρτυρίες από τους πολίτες Εικόνες πανικού επικράτησαν για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ της Αγγλίας, μετά το νέο εθνικό lockdown που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, με άμεση ισχύ.

Ήδη, άδεια είναι τα ράφια των σούπερ μάρκετ από χαρτί τουαλέτας, φρέσκα λαχανικά και ρύζι, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να διασφαλίσουν προμήθειες.

Λίγες ώρες αφότου ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε τους νέους περιορισμούς, οι καταναλωτές άδειαζαν τα ράφια. Τα σούπερ μάρκετ στο Ίλφορντ του ανατολικού Λονδίνου ξέμειναν από βασικά αγαθά, όπως δείχνει το βίντεο της Daily Mail.

Παρόμοιες εικόνες και στο Costco στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Γουότφορντ αν και τα απαραίτητα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά για τις επόμενες έξι εβδομάδες, ωστόσο οι Βρετανοί καλούνται να μείνουν στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.


«Ουρές» στα ηλεκτρονικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Μεγάλο πρόβλημα συνάντησαν και όσοι καταναλωτές θέλησαν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. Ήδη, τα παράπονα εκφράστηκαν από χθες το βράδυ από πολίτες που ήθελαν να κάνουν διαδικτυακές παραγγελίες στο Asda, περιμένοντας για ώρες.

Σήμερα το πρωί υπήρχαν περίπου 15.000 στην ουρά στον ιστότοπο του Ocado.

Ένας χρήστης του twitter ανήρτησε στιγμιότυπο από τη σελίδα παραγγελιών του Sainsbury's δείχνοντας ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. «Έχω κορωνοϊό. Πώς υποτίθεται θα φάω αν δεν υπάρχουν παραδόσεις για μία εβδομάδα;» ρώτησε το κατάστημα.

Το Sainsbury's ανακοίνωσε ότι περιόρισε την πρόσβαση τις διαδικτυακές υπηρεσίες για να καλύψει την υψηλή ζήτηση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ