2021-01-05 22:52:17
Φωτογραφία για Το είδαμε και αυτό: Εφαρμογή διοργανώνει κρυφά κορωνοπάρτι


Ακατάλληλη κρίθηκε εφαρμογή που προέτρεπε τους νέους «να βρουν τον επαναστάτη» που κρύβουν μέσα τους και να διοργανώσουν το επόμενο κορωνο – πάρτι «μη χάνοντας ούτε λεπτό». Η εφαρμογή, VybeTogether, έθετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και για τον λόγο αυτό αποσύρθηκε από το διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται, όσοι βρίσκονταν πίσω από το εγχείρημα αυτό, διοργάνωναν και προωθούσαν μυστικά πάρτι στη Νέα Υόρκη – αψηφώντας τα μέτρα που έχουν τεθεί στα πλαίσια περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας. Στη Νέα Υόρκη, οι συγκεντρώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων περιορίζονται σε όχι περισσότερα από 10 άτομα, σύμφωνα με τις αρχές.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το περασμένο έτος. Ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή μόλις την περασμένη Τρίτη έπειτα από tweet γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφου. Η Τέιλορ Λόρεντζ αποκάλυψε αναρτώντας βίντεο που είχε δημοσιευτεί στον λογαριασμό της εφαρμογής στο TikTok, πως επρόκειτο να διοργανωθεί κορωνο-πάρτι ενόψει της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.


Συγκεκριμένα στο βίντεο που διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό αναγράφεται:

«Είμαστε μια μυστική εφαρμογή που διοργανώνει πάρτι και συγκεντρώνεται κάθε Σαββατοκύριακο». Ακόμη, προβάλλονται εικόνες από προηγούμενες διοργανώσεις πάρτι που έχει αναλάβει η συγκριμένη εφαρμογή.

Έκτοτε λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν ο λογαριασμός της Vybe Together έχει ήδη αφαιρεθεί από το TikTok, σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC. Η εφαρμογή έχει επίσης αφαιρεθεί από το Apple Store. Δεν διατίθεται επίσης ούτε στο Google Play.

Ο Αλεξάντερ Ντέμσεβσκι φέρεται να είναι συνιδρυτής της εφαρμογής. Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν συγχωρούμε μεγάλα και μη ασφαλή πάρτι κατά τη διάρκεια πανδημίας»

Προς το παρόν, φαίνεται ότι το Vybe Together εξακολουθεί να διατηρεί ενεργοποιημένο τον λογαριασμό του στο Instagram. Σε πρόσφατη ανάρτηση του εν λόγω λογαριασμού αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Τοπικές βραδιές κρασιού, παιχνίδια μπίρας και χορός σε ένα διαμέρισμα κοντά σας», με τη λεζάντα «Θα επιστρέψουμε !!!»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ