2021-01-06 14:36:12
Φωτογραφία για Το «ημερολόγιο» της Μέγκαν Μαρκλ: Ήθελε να κόψει τις «κακές συνήθειες», αλλά... απέκτησε κι άλλες!
Οι προσωπικές αποκαλύψεις για το «μαύρο πρόβατο» του παλατιού - Η 39χρονη Δούκισσα του Σάσεξ δεν μπορούσε να σταματήσει να τρώει τα νύχια της και να… βρίζει, όταν έπινε κάποια ποτηράκια παραπάνω

Η Μέγκαν Μαρκλ υπήρξε αρκετά αποκαλυπτική στο προσωπικό της blog The Tig -από το όνομα του αγαπημένου της κρασιού Tignanello- όπου μοιραζόταν για καιρό λεπτομέρειες από τη ζωή της, γράφοντας για ό,τι αγαπά, αλλά και για όσα θέλει να αλλάξει στον εαυτό της.

Όλα αυτά πολύ πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Χάρι και εκτοξευτεί στη δημοσιότητα ως μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας.

Εκτός από το να μοιράζεται τις ελπίδες και τα όνειρά της, τις συμβουλές για ταξίδια και φαγητό, η 39χρονη Δούκισα του Σάσεξ σύμφωνα με τη Mirror είχε παραδεχτεί συνήθειές της για τις οποίες δεν ήταν καθόλου περήφανη - συμπεριλαμβανομένης μιας «ανεπιθύμητης» συνήθειας που έχει μετά από μερικά ποτά.

Σε μια ανάρτησή της την Πρωτοχρονιά του 2016 - τη χρονιά που γνώρισε τον Πρίγκιπα Χάρι – είχε γράψει ότι βάζει τους ίδιους δύο στόχους κάθε χρόνο: να σταματήσει να δαγκώνει τα νύχια της και να μην βρίζει αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει.

«Βρίζω όταν νιώθω εξοντωμένη από τη δουλειά ή όταν έχω πιει δύο τρία ποτά» είχε εξομολογηθεί η ίδια. «Όσο για τα νύχια μου τα δαγκώνω αν στο αεροπλάνο η πτήση έχει αναταράξεις ή και στη διάρκεια μιας μέρας με πολύ άγχος και στρες». anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ