2021-01-06 23:44:53
Φωτογραφία για Διαδηλωτής φωνάζει μέσα από την αίθουσα της Γερουσίας: «Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές»
Tον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποια απεικονίζεται ένας από τους διαδηλωτές που εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο να εισβάλλει στην αίθουσα της Γερουσίας. Ο διαδηλωτής κάθισε στη θέση του προέδρου και φώναξε υψώνοντας ψηλά την γροθιά του «Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές».Όπως αναφέρεται στο Twitter όπου έχει αναπαραχθεί το εν λόγω στιγμιότυπο ένας δημοσιογράφος βρισκόταν στην αίθουσα και κατέγραψε με τον φακό του το στιγμιότυπο.

Σε άλλο Tweet Αμερικανός δημοσιογράφος παραθέτει άλλο στιγμιότυπο όπου ακόμη ένας διαδηλωτής στέκεται μπροστά από την καρέκλα του προέδρου και φωτογραφίζεται.

ξεκαθάρισε ότι δεν θα ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, ενώ τόνισε πως θα υπηρετήσει τον όρκο του.

Διαδηλωτές υπέρ του Ρεπουμπλικανού παραβίασαν οδοφράγματα ασφαλείας περιμετρικά του Καπιτωλίου, ανέβηκαν στην κατασκευή που τοποθετήθηκε για την ορκωμοσία του Μπάιντεν, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Όπως ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ, για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος νωρίτερα αρνήθηκε την προτροπή του Ντόναλντ Τραμπ να μην επικυρώσει την εκλογή του Τζο Μπάιντεν

Σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα της Γερουσίας ενώ

εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο C-SPAN δείχνουν να πέφτουν δακρυγόνα μέσα στο κτίριο του Καπιτώλιου. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ