2021-01-09 13:41:30
Φωτογραφία για Γυναίκα πέταξε από το Τέξας με ιδιωτικό τζετ για «έφοδο στο Καπιτώλιο»

Μπήκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με τους φίλους της, πήγε στην Ουάσινγκτον με στόχο την «έφοδο στο Καπιτώλιο» και εν τέλει φωτογραφήθηκε δίπλα στα σπασμένα τζάμια, για να κρατήσει ένα ενθύμιο.

Ο λόγος για μία μεσίτρια ακινήτων στο Τέξας, την Τζένα Ράιαν, που είναι και ραδιοφωνική παραγωγός, δεινή υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ που βίωσε το χάος στην Ουάσινγκτον ως «μία από τις ωραιότερες ημέρες της ζωής» της, ξεχνώντας ότι υπήρξαν πέντε νεκροί και ανυπολόγιστη ζημία στην εικόνα των ΗΠΑ.

Η υποστηρίκτρια του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου μοιράζονται και τις ίδιες αγάπες, ήτοι τα social media, τα οποία ενημέρωνε ανελλιπώς για τα όσα διαδραματίζονται στη λαμπρή «Πορεία για να σωθεί η Αμερική», που σε όσους είδαν εικόνες και κυρίως την κατάληξή της, δεν είδαν και τόσο λαμπρή.

Πέραν των φωτογραφιών που δημοσίευσε η ίδια, η παρουσία της έγινε έντονα αισθητή, καθώς την τάγκαραν κι άλλοι «συναγωνιστές» της.


Δημοσιεύτηκε από Jenna Ryan στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Η Ράιαν τουίταρε φωτογραφία με τους φίλους της στην πτήση, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε λέει ξεκάθαρα: «Πηγαίνουμε να κάνουμε έφοδο στο Καπιτώλιο. Βρίσκονται εκεί τώρα και γι’ αυτό ήρθαμε».

Το πρωί των ταραχών η Ράιαν έκανε ζωντανή αναμετάδοση από τον λόφο του Καπιτωλίου. Αν και η πτήση της έγινε με ιδιωτικό αεροπλάνο, η ίδια μίλησε για τους ανθρώπους της εργατικής τάξης. «Πετάξαμε εδώ για ελευθερία. Θέλουν να κλέψουν τις εκλογές, θέλουν να κλέψουν τα πάντα» υποστηρίζει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, εξηγεί ότι όλοι οι συγκεντρωμένοι είναι δυσαρεστημένη. «Πετάξαμε με ιδιωτικό τζετ, ο θεός μας ήθελε εδώ σήμερα. Ο Τραμπ είναι ο πρόεδρός μου», τόνισε, μην παραλείποντας να υπενθυμίσει τον τρόπο έλευσής της στην αμερικανική πρωτεύουσα, για όσους δεν το αντιλήφθηκαν. Ωστόσο συνεχίζει με τα πολιτικά, μιλώντας για «πρελούδιο που οδηγεί στον πόλεμο».



Η Ράιαν δεν έχασε το ταμπεραμέντο της ούτε όταν έγινε η εισβολή στο Καπιτώλιο, που τραυμάτισε βάναυσα την εικόνα της χώρας της. Αντιθέτως, πόζαρε μπροστά από ένα σπασμένο παράθυρο χαμογελώντας και προειδοποιώντας ότι αν τα κανάλια «δεν σταματήσουν να λένε ψέματα, θα ακολουθήσουμε στα στούντιό τους».

anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ