2021-01-10 00:38:47
Φωτογραφία για Στάνλεϊ Τζόνσον: «Ανυπομονώ να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου»
Του κεφαλιού του συνεχίζει να κάνει ο 80χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, Στάνλει, ο οποίος, όχι μόνο εθεάθη με κατεβασμένη την μάσκα στο πηγούνι του περιμένοντας το τρένο σε σταθμό του Λονδίνου, αλλά αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να κάνει σήμερα την δεύτερη δόση του εμβολίου, μόλις τρεις εβδομάδες από την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/Biontech.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον συνεχίζει να είναι ατίθασος και να μην δίνει το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες του.

Αγνοώντας επιδεικτικά τις συστάσεις του γιου του, πρωθυπουργού της Βρετανίας, προς τον βρετανικό λαό, ότι, μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, θα πρέπει να περάσουν 12 εβδομάδες για την δεύτερη δόση, έτσι ώστε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες,ο Στάνλει δεν πτοείται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα «Daily Mail», σε συνέντευξή του σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, o μπαμπάς Τζόνσον κλήθηκε να απολογηθεί για τη μύτη του που... εξείχε, αφού η μάσκα του είχε κατέβει στο πηγούνι περιμένοντας να επιβιβαστεί σε τρένο του Λονδίνου.


«Έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου στις 18 Δεκεμβρίου και τρεις εβδομάδες αργότερα, θα κάνω την δεύτερη δόση. Ανυπομονώ πολύ», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» και πρόσθεσε:

«Μερικές φορές η μάσκα γλιστρά στο πρόσωπο μου, κατά λάθος. Έχω μία πεταχτή μύτη και μερικές φορές δεν είναι πολύ εύκολο να την κρατήσω όλη καλυμμένη».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον φέρνει σε δύσκολη θέση τον γιο του, ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Στην πατρίδα του πολλές φορές ο φακός τον έχει αποθανατίσει να μη φοράει μάσκα.

Αλλά και όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα μας, εν μέσω πανδημίας, τη μία φόραγε τη μάσκα με ακάλυπτη τη μύτη και την άλλη δεν την φόραγε καν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ