2021-01-10 22:00:32
Φωτογραφία για Lockdown στη Βρετανία: Χειροπέδες σε όσους δεν τηρούν την καραντίνα
Χειροπέδες σε δύο γυναίκες στη Βρετανία, εν μέσω Lockdown: Η μια βγήκε πάνω από μια φορά από το σπίτι, η δεύτερη συνελήφθη γιατί καθόταν μόνη της σε ένα παγκάκι Πρόστιμα 200 λιρών σε όσους βρετανούς πολίτες παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό επιβάλλει η αστυνομία, με τις φωτογραφίες πολιτών μέχρι και με χειροπέδες να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «Daily Mail», εμφανίζεται μια γυναίκα να έχει συλληφθεί και να της έχουν περάσει χειροπέδες.

Η κατηγορία; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βγήκε από το σπίτι της πάνω από μια φορά την ημέρα. Άλλη μια γυναίκα συνελήφθη γιατί καθόταν μόνη της σε ένα παγκάκι.

Κατά τις ίδιες πηγές, συγγενείς της γυναίκας διαμαρτύρονταν στις Αρχές για τις αυστηρές πρακτικές.

Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν σήμερα 1.035 νέους θανάτους από την COVID-19, λιγότερους από τον αριθμό ρεκόρ των 1.325 νεκρών που ανακοίνωσαν χθες, Παρασκευή. Είναι ο τέταρτος συνεχόμενος ημερήσιος απολογισμός -θανάτων ασθενών μέσα σε διάστημα 28 ημερών μετά τη διάγνωσή τους με Covid-19- που ξεπερνά τους 1.000. Τα στοιχεία της κυβέρνησης αναφέρουν επίσης 59.937 νέα κρούσματα, λιγότερα από τα 68.053 μια μέρα πριν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Skoda Enyaq
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Skoda Enyaq
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ