2021-01-11 22:19:35
Φωτογραφία για Τρία επιπλέον δρομολόγια τρένων μεταξύ Μιλάνου-Ρότερνταμ από την επόμενη εβδομάδα.
Τρεις επιπλέον διατροπικές συνδέσεις μεταξύ Μιλάνου και Ρότερνταμ βρίσκονται στο χρονοδιάγραμμα για την επόμενη εβδομάδα και είναι ανοιχτές για κράτηση. Αποτελούν μέρος της νέας διατροπικής υπηρεσίας μεταξύ του Rail Hub Milano του Μιλάνου και του Terminal Botlek C.ro του Ρότερνταμ. Οι ημέρες αναχώρησης είναι Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι δύο πόλεις συνδέονται ήδη με καθημερινά τρένα επτά φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, η καλή συνεργασία και η υψηλή ζήτηση οδήγησαν τον χειριστή Hannibal να επεκτείνει την υπηρεσία. Η γραμμή είναι ανοιχτή για ημιρυμουλκούμενα P400 και εκτελείται με τον επιχειρησιακό συνεργάτη της DistriRail.

Η σύνδεση με τον τερματικό σταθμό Botlek παρέχει άμεση σύνδεση με πολλές υπηρεσίες μικρών αποστάσεων. Σύμφωνα με τον Hannibal, είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε απευθείας δρομολόγια μικρών αποστάσεων από / προς το Ηνωμένο Βασίλειο σε καθημερινή βάση και σε πολλαπλές εβδομαδιαίες πτήσεις προς / από την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, χωρίς να χρειάζεται μεταφορά φορτηγών.Διαδρομή Ρότερνταμ-Μιλάνο


Υφιστάμενη υπηρεσία

Από τα τέλη του 2017, η σύνδεση μεταξύ Melzo (Μιλάνο) και Ρότερνταμ χαρακτηρίζεται από συχνές διαδρομές με τρένο. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η Hannibal εισήγαγε μια έβδομη εβδομαδιαία διαδρομή που θα δημιουργούσε μια αδιάλειπτη καθημερινή σύνδεση μεταξύ των δύο προορισμών.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2020, η DistriRail, επίσης θυγατρική του Contship Italia Group, ανέλαβε την ευθύνη της καθημερινής υπηρεσίας μεταξύ του Melzo και του λιμένα του Ρότερνταμ. Επιπλέον, η υπηρεσία επεκτάθηκε με έναν σύνδεσμο προς την Αμβέρσα και άλλους προορισμούς στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία αποδείχθηκε πολύ σταθερή κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας COVID-19, συνειδητοποιώντας την αδιάκοπη μεταφορά φρέσκων εμπορευμάτων σε μια αρκετά αβέβαιη στιγμή.

 Majorie van Leijen

railfreight.com/railfreight/2021/01/08/three-extra-trains-between-milan-rotterdam-from-next-week/

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ