2021-01-12 16:51:08
Φωτογραφία για Ο σταθμός Metro A, Cipro έκλεισε λόγω κακοκαιρίας 8 ώρες.
Η καταιγίδα που έπληξε τη Ρώμη νωρίς το απόγευμα προκάλεσε πολλές ζημιές με επιπτώσεις και στο μετρό. Προς το παρόν, ο σταθμός Cipro του μετρό Α “έχει κλείσει” – επικοινωνεί, μέσω twitter, Atac – για “ζημιές από κακές καιρικές συνθήκες”.

Οι ταλαιπωρίες το απόγευμα σήμερα για τους ταξιδιώτες στη γραμμή Α του μετρό της Ρώμης δεν τελείωσαν εκεί. Περίπου στις 13:00 ένας επιβάτης αρρώστησε και, δυστυχώς, πέθανε, στο τρένο του σταθμού Ponte Lungo. Περιμένοντας την παρέμβαση 118, η υπηρεσία επιβραδύνθηκε πρώτα, στη συνέχεια διακόπηκε και αντικαταστάθηκε από ένα λεωφορείο στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Manzoni και Arco di Travertino. Ωστόσο, σε λιγότερο από μία ώρα, τα τρένα άρχισαν να λειτουργούν ξανά.

Ο κακός καιρός και η βροχή οδήγησαν επίσης στο προσωρινό κλείσιμο της εισόδου Monte Mario. Αυτό ανακοινώθηκε από την ASL Roma 1, η οποία προειδοποίησε ότι «λόγω κακών καιρικών συνθηκών, το buffer drive-in στο πάρκο Santa Maria della Pietà θα παραμείνει προσωρινά κλειστό. Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν τακτικά αύριο. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά το μέτρο ήταν απαραίτητο για την εγγύηση της ασφάλειας των χρηστών και των χειριστών “.

bijou-social.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ