2021-01-13 13:56:21
Φωτογραφία για Στα κάγκελα οι μεταφορικές εταιρείες με τα Ταξί
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό από τους ιδιοκτήτες των επαγγελματικών ΙΧ. Δεκάδες Ταξί έξω από πολυκαταστήματα, από αποθήκες ή ακόμη και έξω από πιεστήρια συναντά κανείς τον καιρό του κορωνοϊού καθώς οι ιδιοκτήτες τους εξαιτίας της πτώσης του μεταφορικού τους έργου αποφάσισαν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους παραδίδοντας δέματα και άλλα προϊόντα που έχουν παραγγείλει καταναλωτές μέσω του Διαδικτύου.

Από την άλλη μεριά όμως οι νόμιμες μεταφορικές εταιρείες καταγγέλλουν πλέον και δημόσια την δυσαρέσκειά τους για την κλοπή του συγκεκριμένου μεταφορικού έργου από τους ιδιοκτήτες Ταξί οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κόβουν φορολογικά παραστατικά και δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά.

Επίσης οι εταιρείες courier με τη χρήση των Ταξί δεν χρειάζεται να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο πολλά έξοδα εξαιτίας της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και μισθών και βέβαια χωρίς να έχουν καμία απολύτως υποχρέωση έναντι των ιδιοκτητών Ταξί Πέραν όμως των παραπάνω κάποιες εταιρείες courier προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω βάζοντας στο παιχνίδι και ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οχήματα για να διακινούν τα δέματα των εταιρειών έναντι πολύ χαμηλών αμοιβών και βέβαια αφορολόγητων.


Πάντως τελευταία χιλιάδες φοιτητές έχουν αποκτήσει πολλά βιβλία των σχολών τους που δεν είχαν αποκτήσει εδώ και πολλά εξάμηνα τα οποία βέβαια και παραδόθηκαν από ιδιοκτήτες Ταξί και όχι από υπαλλήλους εταιριών courier. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ