2021-01-14 09:01:13
Φωτογραφία για Χανιά: Άγνωστοι «θερίζουν» φυτείες αβοκάντο - Αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους δράστες
Προκάλεσαν ζημιές στην παραγωγή του ιδιοκτήτη ύψους 5.000 ευρώ - Πολλοί είναι οι καλλιεργητές που έχουν πέσει θύματα των αγνώστων δραστών Αμοιβή ύψους 1.000 ευρώ προσφέρει ο ιδιοκτήτης μιας φυτείας με καλλιέργειες αβοκάντο στην περιοχή Βαρύπετρο στα Χανιά, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στη σύλληψη των επιτήδειων που έχουν ρημάξει την παραγωγή του προκαλώντας ζημιά ύψους 5.000 ευρώ!

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης με κόφτη την κλειδαριά του φράχτη, μπήκαν στο χωράφι και περισυνέλεξαν μόνο τους γινωμένους καρπούς από περίπου 200 δέντρα της ποικιλίας fuerte, που ωριμάζει νωρίτερα! Μάλιστα, δεν χρησιμοποίησαν τελάρα για τη μεταφορά τους, αλλά τσουβάλια για να φαίνεται ότι τάχα μεταφέρουν... ελιές!

Ο συγκεκριμένος παραγωγός δεν ήταν ο μόνος που έπεσε θύμα κλοπής, καθώς πολλοί καλλιεργητές βρίσκονται σε απόγνωση αφού είδαν τον κόπο και των ιδρώτα μηνών να βρίσκεται στα χέρια κλεφτών που αρπάζουν τον εξωτικό καρπό τις νυχτερινές ώρες. Η τοπική Αστυνομία θεωρεί ότι τα αβοκάντο ακολουθούν πιθανότατα οργανωμένη διαδρομή για τη μεταφορά και την πώλησή τους στην ανατολική Κρήτη ή σε κάποια λαχαναγορά ή συσκευαστήριο εκτός νησιού. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ