2021-01-14 09:02:29
Φωτογραφία για Χειμωνιάτικες διακοσμήσεις για το σπίτι με Πλεχτά
Νήματα + Βελόνες = Φανταστικό σπίτι!Τα πλεχτά είναι ασφαλώς ότι πιο ζεστό, τόσο κυριολεκτικά όσο και σαν ατμόσφαιρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χειμερινές διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων. Αν λοιπόν ...το ΄χετε με τις βελόνες και τα βελονάκια :) πάρτε ιδέες και δημιουργείστε πραγματικά πολύ εντυπωσιακά αντικείμενα για την διακόσμηση του σπιτιού. 



Ειδικά στους χώρους του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας τα πλεχτά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά πολύ ...χουχουλιάρικη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, είτε τα επιλέξετε για κουβέρτες, ριχτάρια, μαξιλάρια, πουφ, ακόμη και ως ...κάλυμμα σε καρέκλες-πολυθρόνες είτε για μικρότερα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Θεωρητικά κάθε υφασμάτινο στοιχείο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα αντίστοιχο πλεχτό, ανάλογα με το που φτάνει όχι μόνο η δεξιοτεχνία σας στο πλέξιμο αλλά και η ...υπομονή σας. :)



Σε όλα τα καταστήματα με σχετικά είδη θα βρείτε χοντρά νήματα σε διάφορους τύπους και ποιότητες, ιδανικά για τέτοιες δημιουργίες, ενώ για μικρά αντικείμενα όπως και μαξιλάρια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα ρούχα όπως πχ παλιά πλεχτά πουλόβερ, ζακέτες κλπ που θα κόψετε και θα ...ράψετε ενώνοντας τα κομμάτια μεταξύ τους σαν να επρόκειτο για ύφασμα. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε. 

Οι πιο εύκολοι τρόποι για να δημιουργήσετε μικρές χρωματικές αντιθέσεις μέσα σε ένα τέτοιο "ουδέτερο" χρωματικά σύνολο είναι η χρήση λιγοστών αντικειμένων εντονότερης απόχρωσης, η χρήση μαξιλαριών σε διαφορετικό χρώμα από αυτό των υπόλοιπων λευκών ειδών, τα ριγέ ή καρώ μοτίβα σε παστέλ τόνους και γενικά οι τριχρωμίες που μπορούν να περιλαμβάνουν μικρές ...δόσεις μιας πιο έντονης απόχρωσης όπως το μπλε, το γκρι, το καφέ ακολουθώντας τον ...αλάνθαστο κανόνα του 60-30-10 για το μοίρασμα των χρωμάτων μέσα στον χώρο. 





20 Πολύ "ζεστές" κρεβατοκάμαρες με λευκούς τοίχους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ