2021-01-14 11:30:52
Φωτογραφία για Γουέστ Χαμ: Πρώην πορνοστάρ αναλαμβάνει γενική διευθύντρια (pic-vid)
Η Ιβ Βόρλεϊ, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Έμα Μπέντον Χιουζ, είναι πλέον γενική διευθύντρια της Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Χαμ προσέλαβε την Έμα Μπέντον-Χιουζ ως γενική διευθύντρια της ομάδας, προκαλώντας σάλο στην Μεγάλη Βρετανία, αφού πρόκειται για πρώην πορνοστάρ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, η 55χρονη είναι διάσημη στη χώρα ως πορνοστάρ και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών, με το ψευδώνυμο Ιβ Βόρλεϊ (Eve Vorley).

Η Vorley συμμετείχε σε πολλές ταινίες ενηλίκων στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως τις «Lesbian Nurses», «Electric Blue: Nude Wives - Private Parts» και «Naked Neighbors», και σκηνοθέτησε ταινίες όπως τις «Horny Housewives on the Job» και «Sex Mad Secretaries».

Ο αδερφός της, Jonny Trunk, βοήθησε στο να αποκτήσει το fan club της, το οποίο κάποια στιγμή ξεπέρασε τα 19.000 μέλη.

Σε ένα άρθρο στους Times, ο Trunk εξήγησε ότι η αδερφή του στράφηκε στη βιομηχανία του πορνό όταν ο πρώτος σύζυγός της την άφησε και άρχισε να έχει πολλές οικονομικές δυσκολίες.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως είναι σε σχέση εδώ και χρόνια με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν ο οποίος είναι πρόεδρος της Γουέστ Χαμ από το 2010.

Να υπενθυμίσουμε πως μεγάλη φαν της Γουέστ Χαμ είναι και μια άλλη πρώην πορνοστάρ, η Μία Καλίφα.

Μάλιστα πόσταρε στους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ πριν από λίγο καιρό.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ