2021-01-14 16:00:19
Φωτογραφία για Επίθεση μετρό: «Οι δράστες ήταν 17 – 23 ετών, μπορώ να τους αναγνωρίσω»
Οι δράστες ήταν 17 – 23 ετών, μπορώ να τους αναγνωρίσω»

Τι κατέθεσε ο σταθμάρχης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον σταθμό Ομόνοια

Κατάθεση στις αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό του στον σταθμό της Ομόνοιας έδωσε ο σταθμάρχης του Μετρό, περιγράφοντας τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, φέρεται να είπε πως οι δύο νεαροί που τον ξυλοκόπησαν ήταν ηλικίας από 17 – 23 ετών και μιλούσαν καλά ελληνικά. 

Υποστήριξε ακόμα πως θυμάται πολύ καλά τα πρόσωπά τους και μπορεί να τους αναγνωρίσει αν χρειαστεί. 

Περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η επίθεση, είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν τους είδε μέσα στον συρμό να μη φορούν μάσκες, ενώ ο ένας από τους δύο είχε τα πόδια του πάνω στο κάθισμα. 

«Τους είπα να φορέσουν τη μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια από το κάθισμα. Εκείνοι με έβρισαν, αντέδρασαν πολύ άσχημα και ταυτόχρονα το τρένο έφτανε στον σταθμό. Κατέβηκα και οι δύο νεαροί με ακολούθησαν», είπε στους αστυνομικούς.


Εκεί άρχισαν να τον χτυπούν πισώπλατα, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον κλωτσούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν με κάποιο τρόπο τις αρχές και έχουν ξεκινήσει έρευνες για να δουν αν είναι σεσημασμένοι. 

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναζητείται υλικό και από κάμερες εξωτερικά του σταθμού. 

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών και για τον εντοπισμό των αγνώστων που έχουν τοιχοκολλήσει αφίσες στο Χαλάνδρι, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊό.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ