2021-01-15 17:37:59
Φωτογραφία για Κινδύνευσαν από αγριογούρουνο και από... κυνηγούς!
Αξέχαστο θα μείνει το... συναπάντημα που είχε στις νότιες πλαγιές του Πηλίου σε ένα ζευγάρι το οποίο βγήκε για πεζοπορία μαζί με τον σκύλο του σε ένα μονοπάτι έξω από το χωριό Άγιος Λαυρέντιος, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αγριογούρουνο και ένα κυνηγόσκυλο που το καταδίωκε, ενώ ταυτόχρονα έπεφταν πυροβολισμοί!

Παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί για το κυνήγι, λόγω του lockdown, κάποιοι απείθαρχοι δεν δίστασαν να εξορμήσουν για να κυνηγήσουν αγριόχοιρους, χωρίς μάλιστα να υπολογίσουν ότι στην περιοχή μπορεί να βρίσκονταν και κάποιοι... νομοταγείς που έκαναν απλώς περίπατο!

Ο νεαρός και η κοπέλα τα... χρειάστηκαν όταν πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους το αγριογούρουνο το οποίο ακολουθούσε ένα κυνηγόσκυλο, αλλά τρόμαξαν ακόμη περισσότερο όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τους λαθροκυνηγούς που, προφανώς, δεν είχαν αντιληφθεί την παρουσία τους! Ευτυχώς, βγήκαν αλώβητοι από την ολιγόλεπτη περιπέτεια και επέστρεψαν άρον - άρον στο σπίτι τους, αφού πρώτα ενημέρωσαν την Αστυνομία για το παράνομο κυνήγι. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ