2021-01-15 18:57:44
Φωτογραφία για Πως ξεσπάει Δημοσιογράφος του CNN στο ότι ο Τραμπ είναι «ο πιο αρρενωπός πρόεδρος»
Τη οργή ενός δημοσιογράφου του CNN προκάλεσε ο ισχυρισμός ενός βοηθού του Τραμπ ότι ο απερχόμενος πρόεδρος «είναι ίσως ο πιο αρρενωπός άνδρας» που έζησε ποτέ στον Λευκό Οίκο. Ο Ντον Λέμον εμφανίστηκε ιδιαίτερα εξοργισμένος με το συγκεκριμένο σχόλιο, καθώς σχολίαζε την επικαιρότητα στην εκπομπή του το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Χόγκαν Γκίντλεϊ, εκπρόσωπος της καμπάνιας του Τραμπ, έπλεξε το εγκώμιο του ανδρισμού του απερχόμενου προέδρου μιλώντας εχθές στο Fox News. «O πιο αρρενωπός άνθρωπος πιστεύω που έζησε ποτέ στον Λευκό Οίκο είναι ο (τωρινός) πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Χίντλεϊ, όταν ο Μπιλ Χέμερ τον ρώτησε εαν θεωρεί ότι ο Τραμπ νιώθει «ευνουχισμένος» μετά τον αποκλεισμό του από το Twitter και άλλα social media.

Στο 6.11 το σχετικό σχόλιο:

Η αντίδραση του Λέμον ήταν καταπέλτης: «Έχω ακούσει πολλές αξιοθρήνητες δηλώσεις από αυτόν τον Λευκό Οίκο. Αυτή όμως πραγματικά κερδίζει το πρώτο βραβείο... Ένας "σκληρός άντρας" που προκάλεσε μια εξέγερση, μετά κρύφτηκε στον Λευκό Οίκο για πέντε μέρες και μέχρι σήμερα αρνείται να αναλάβει την ευθύνη. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ! Άκου εκεί "ο πιο αρρενωπός"... Κάνε μας τη χάρη... Σκάσε πια! Σκάσε! Είναι ο πιο υπερευαίσθητος απ' όλους, το μεγαλύτερο snowflake!».


Ο χαρακτηρισμός «snowflake» (χιονονιφάδα) που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας υποτιμητικός όρος που αναφέρεται συνήθως σε εγωκεντρικά και υπερευαίσθητα άτομα, που θίγονται με το παραμικρό επειδή θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά σπουδαίο και μοναδικό. Πρόκειται για έναν όρο που έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, ιδίως από Ρεπουμπλικανούς που χαρακτηρίζουν έτσι τους «μυγιάγγιχτους» Δημοκρατικούς.

«Ποιος είναι το snowflake τώρα;» ρωτά εξοργισμένος ο δημοσιογράφος, εκφράζοντας απορία και ενόχληση για το γεγονός ότι όλοι ζητάνε «σεβασμό για τα συναισθήματα» των υποστηρικτών του Τραμπ, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ