2021-01-15 19:30:16
Φωτογραφία για Απατεώνας εξαπάτησε 76χρονο: Του πήρε 40.000 ευρώ για δήθεν ατύχημα της κόρης του
Σπείρα αλλοδαπών, εξαπάτησε 76χρονο και του απέσπασε 40.000 ευρώ με τη μέθοδο της τηλεφωνικής απάτης για δήθεν ατύχημα της κόρης του. Ο ηλικιωμένος από την περιοχή της Παλλήνης δέχθηκε προχθές το πρωί το τηλεφώνημα στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας του για το «ατύχημα» της κόρης του από άτομο που μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Ο άνδρας από την άλλη άκρη της γραμμής του είπε ότι είναι γιατρός και ότι το παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά σε τρία σημεία, η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται χρήματα για την χειρουργική επέμβαση.

Ο ηλικιωμένος πατέρας πείστηκε και του είπε να του δώσει 2.500 ευρώ όμως ο «γιατρός» του απάντησε ότι ήταν λίγα και το ποσό που έπρεπε να καταβάλλει για την επέμβαση ήταν 40.000 ευρώ.

Ο άνθρωπος όπως κατέθεσε στην Αστυνομία καλούσε την κόρη του όμως δεν κατάφερε να επικοινωνήσει καθώς το κινητό της τηλέφωνο έδειχνε απενεργοποιημένο. Έτσι πείστηκε και αφού «σήκωσε» όπως κατέθεσε από την τράπεζα 40.000 ευρώ, συναντήθηκε στο Μοναστηράκι με μια μυστηριώδη γυναίκα και της παρέδωσε τα χρήματα. Λίγες ώρες αργότερα όταν συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απάτης προσέφυγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ