2021-01-17 22:24:00
Φωτογραφία για Ιβάνκα Τραμπ: Εδωσε κρατικό χρήμα $100.000 για να φτιάξει τουαλέτες για τις μυστικές υπηρεσίες


Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ νοικιάζουν ένα μικρό στούντιο στην Ουάσινγκτον, κοντά στο σπίτι της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να χρησιμοποιούν την τουαλέτα, καθώς δεν τους επέτρεπε να χρησιμοποιούν τη δική της... Τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών που προστάτευαν την κόρη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, είχαν εντολή να μην χρησιμοποιούν καμία από τις έξι τουαλέτες του σπιτιού της.

Τι και αν η υπερπολυτελής κατοικία των Κούσνερ – Τραμπ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και ισόρυθμα μπάνια; Όπως φαίνεται οι μυστικοί πράκτορες σε περίπτωση που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο έπρεπε να αναζητήσουν κάποιο άλλο κοντινό μέρος για τη συγκεκριμένη ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υπηρεσία πέρασε μήνες προσπαθώντας να εξασφαλίσει εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας φορητής τουαλέτας, που αφαιρέθηκε ωστόσο έπειτα από καταγγελίες των γειτόνων.


Στη συνέχεια, οι πράκτορες άρχισαν να πηγαίνουν στην κατοικία του Ομπάμα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες για τους άνδρες της δικής του ασφάλειας ενώ άλλες φορές αναγκάζονταν να διανύσουν μια απόσταση 1,5 χλμ πηγαίνοντας στο σπίτι του Μάικ Πενς για τον ίδιο λόγο.

Η λύση στο πρόβλημα δεν ήταν φθηνή

Οι ιδιοτροπίες της Ιβάνκα Τράμπ φαίνεται πως κοστίζουν στους Αμερικανούς φορολογούμενους περίπου 3.000 δολάρια το μήνα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, σύμφωνα με την Guardian, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξοδεύει μηνιαίως 3.000 δολάρια – πάνω από 100.000 δολάρια έως τώρα- για την ενοικίαση ενός υπόγειου στούντιο, με τουαλέτα, από ένα γείτονα των Κούσνερ.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζουντ Ντίρι, ωστόσο, διέψευσε ότι οι Κούσνερ δεν επέτρεπαν στα μέλη των μυστικών υπηρεσιών να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα τους και διαβεβαίωσε ότι ήταν απόφαση της ίδιας της υπηρεσίας να μην επιτρέπει στην ομάδα να μπαίνει στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη:
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ