2021-01-19 18:11:33
Φωτογραφία για Φεύγουν τα βαγόνια από το Μεζούρλο. Εικόνες.
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ανέφικτη υπογειοποίηση ή βύθιση των γραμμών - Σκέψεις για υπερύψωση στη Βόλου

Την απόφαση να φύγουν όλα τα βαγόνια που δεν χρησιμοποιούνται και δεν χρειάζονται από το σταθμό του Μεζούρλου έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet.gr ο ΟΣΕ. Ο οργανισμός μάλιστα γνωστοποίησε αυτήν την πρόθεσή του στο δήμαρχο Λαρισαίων στο πλαίσιο της προ ημερών συνάντησής τους.

O φακός του Larissanet.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τον όγκο των αμαξοστοιχιών που βρίσκονται εκεί. Στο σημείο έχουν σημειωθεί δυστυχήματα και ατυχήματα και αυτά ήταν που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην λήψη της απόφασης που είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα ενεργοποιηθεί.

Την επιβεβαίωση της πληροφορίας έκανε και ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2020, στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θεωρεί οικονομικά και τεχνικά ανέφικτη τη λύση της υπογειοποίησης των γραμμών αφού θα στοιχίσει από 500 έως 700 εκ ευρώ.


Ο ΟΣΕ από την πλευρά του εκτιμά πως δεν έχει χώρο να εργαστεί για να υλοποιήσει ένα τέτοιο έργο τη στιγμή μάλιστα που λειτουργεί η γραμμή.

Ο δήμαρχος τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα πρέπει η λύση που ψάχνουμε ως πόλη να είναι εφικτή και συγκεκριμένη ενώ είπε πως εξετάζεται ακόμα το θέμα της υπερύψωσης των γραμμών από τη Βόλου και μετά.

Σε πρώτο πλάνο ωστόσο είναι το έργο της τοποθέτησης των ηχοπετασμάτων.

Δείτε εικόνες από τα βαγόνια του ΟΣΕ στο Μεζούρλο:

Φωτορεπορτάζ Λεωνίδας Τζέκας

larissanet.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ