2021-01-23 04:09:43
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 13 - 16: Νέες ομάδες - Ανατροπές - Αποχώρηση σοκ



Ανατρεπτική ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε στο survivor με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Αρχής γενομένης στο επεισόδιο της Κυριακής που είδαμε έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο οποίο μάθαμε ότι αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο και είδαμε στην συνέχεια ότι δημιουργήθηκαν νέες ομάδες.

Οι νέες ομάδες είναι:

Κόκκινη ομάδα

Γιώργος ΚοψιδάςΓιώργος ΚορόμιΤριαντάφυλλοςΣοφία ΜαργαρίτηΓιώργος ΑσημακόπουλοςΕλίζαμπεθ ΕλέτσιΑσημίνα ΙγγλέζουΚώστας ΠαπαδόπουλοςΠερικλής ΚονδυλάτοςΑνθή Σαλαγκούδη

Μπλε ομάδα

Τζέιμς ΚαφετζήςΑλέξης ΠαππάςΝίκος ΜπάρτζηςΜαριαλένα ΡουμελιώτηChris ΣταμούληςΕλενα ΚρεμλίδουΑννα Μαρία ΒέλληΠάνος ΚαλλίδηςΕλευθερία Ελευθερίου

Ακολούθησε αγώνας επάθλου που τον κέρδισε η μπλε πλέων ομάδα με την κόκκινη να μετράει την πρώτη της ήττα.  

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μια φορά αγώνα επάθλου αφήνοντας την κόκκινη ομάδα χωρίς έπαθλο φαγητού.

Ασυλίες - Υποψήφιοι -Αποχώρηση

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισε η μπλε ομάδα στέλνοντας στον τάκο την κόκκινη ομάδα που ψήφησε την Ανθή ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τον δεύτερο αγώνα κέρδισε και πάλι η μπλε ομάδα με την κόκκινη να οδηγείτε στο συμβούλιο και να ψηφίζει τον Περικλή ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε πως η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια και ως εκ τούτου απαλλάχτηκε από την διαδικασία της αποχώρησης ενώ στην συνέχεια υπέδειξε ως νέα υποψήφια την Ελισάβετ. ο τρίτος υποψήφιος ήταν η Ασημίνα την οποία υπέδειξε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος ήταν ο δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης.

Η Ελισάβετ ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε.

Highlighs

Σε δύσκολη θέση η κόκκινη ομάδα που βλέπει την μια ήττα μετά την άλλη.Ένταση υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες με αφορμή χειρονομίες και εκφράσεις που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων.Ο Λιανός ανακοίνωσε πως θα λείψει ένα διάστημα ενώ στην θέση του θα μπει ο Ατζούν ο οποίος τους προετοίμασε για μεγάλα έπαθλα. Σε κόντρα βρίσκεται ο Περικλής με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά, καθώς ο πρώτος πιστεύει ότι οι δύο συμπαίκτες του καθοδηγούν την ομάδα.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ