2021-01-24 21:51:44
Φωτογραφία για Τζότζο Σίουα: Η εκατομμυριούχα έφηβη youtuber ανακοίνωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
Η ανήλικη σταρ Τζότζο Σίουα αποκάλυψε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, χωρίς πάντως να είναι έτοιμη ακόμα να «βάλει μια συγκεκριμένη ταμπέλα» στη σεξουαλικότητά της. Η Τζοέλ Τζόουνι («Τζότζο») Σίουα είναι Αμερικανίδα χορεύτρια, τραγουδίστρια ηθοποιός και ΥοuΤuber, η οποία είχε συμπεριληφθεί στη ετήσια λίστα του Time με τίτλο «Τα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο» για το 2020. H 17χρονη έγινε ευρέως γνωστή με την συμμετοχή της για δύο σεζόν στο ριάλιτι Dance Moms με τη μητέρα της, και για τα singles της «Boomerang» and «Kid in a Candy Store» που έχουν εκατομμύρια views στο YouTube.

Σύμφωνα με το TMZ, η έφηβη σταρ με τους αμέτρητους φαν ανά τον κόσμο πόσταρε εχθές Σάββατο στο Instagram της ένα εκτενές βίντεο, με το οποίο ουσιαστικά επιβεβαίωνε όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό στον τύπο μετά από αναρτήσεις της που περιείχαν ενδείξεις για το επικείμενο «coming out».


Η νεαρή κοπέλα είπε στους φαν της ότι έχει λάβει απίστευτη υποστήριξη τα τελευταία 23ωρα και ότι αισθάνεται απίστευτα χαρούμενη που μπορεί να είναι ο πραγματικός εαυτός της. Απαντώντας σε ερώτηση φαν για το ποιος είναι ο σεξουαλικός της προσανατολισμός, η κοπέλα σημείωσε ότι δεν μπορεί ακόμα να βάλει κάποια ταμπέλα γιατί καλά-καλά δεν γνωρίζει ούτε η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες αναρτήσεις της η Τζότζο είχε ποζάρει με μια μπλούζα που έγραφε «Η καλύτερη γκέι ξαδέλφη του κόσμου», ενώ είχε κάνει και lipsync σε άλλο βίντεο το τραγούδι «Born this way» της Λέιντι Γκάγκα, το οποίο αποτελεί «ύμνο» για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Η αποκάλυψη αυτή της 17χρονης ερμηνεύεται από πολλά ΜΜΕ ως ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ίδια και τους εκατομμύρια έφηβους φαν της ανά τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους μπορεί να διστάζουν να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τη διαφορετικότητά τους. Το παράδειγμα της Τζότζο μπορεί να εμπνεύσει νέα παιδιά να αποδεχτούν τον εαυτό τους, βλέποντας το είδωλό τους να κάνει το ίδιο δημόσια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ