2021-01-25 08:52:36
Φωτογραφία για 40+ Διαφορετικά σαλόνια - καθιστικά με λευκούς καναπέδες
Λευκοί Καναπέδες

Το ...πασπαρτού έπιπλο για το σαλόνι

Προτάσεις και συνδυασμοί για να διαμορφώσετε το σαλόνι - καθιστικό με κεντρικό κομμάτι έναν ή περισσότερους λευκούς καναπέδες.  Το μεγαλύτερο πλεονεκτημά τους ότι ακριβώς λόγο του άσπρου χρώματος "εξαφανίζονται" οπτικά μέσα στον χώρο οι επιμέρους λεπτομέρειες του σχεδιασμού τους. Έτσι, εκτός αν πρόκειται για έναν εξαιρετικά μοντέρνου ύφους καναπέ, οποιονδήποτε άλλον θα μπορέσετε με την ίδια ευκολία να τον εντάξετε σε κάθε σαλόνι σε συνδυασμό είτε με κλασσικά είτε με μοντέρνα λοιπά στοιχεία και ανάλογα με τις αποχρώσεις που θα επιλέξετε για τα μαξιλάρια του αλλά και για τα υπόλοιπα έπιπλα-αντικείμενα, να δημιουργήσετε ένα όσο πολύχρωμο σύνολο επιθυμείτε και χωρίς ο καναπές να δεσμεύει τις χρωματικές επιλογές σας. 

Δεν υπάρχει τραπέζι, πολυθρόνα, ύφασμα, κουρτίνα κλπ. οποιουδήποτε χρώματος που να μην ταιριάξει πανεύκολα με έναν απλό άσπρο καναπέ.

Αν δε επιλέξετε για το κάλυμμά του ένα εξ΄ίσου "εύκολο" και ανθεκτικό ύφασμα, όπως  καραβόπανο, λονέτα, η οποιοδήποτε βαμβακερό ύφασμα που επίσης θα ταιριάζει με κάθε διακοσμητικό ύφος και θα πλένεται ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, ένας λευκός καναπές θα αποδειχθεί και πολύ λειτουργικότερος σε σχέση με κάποιον σκουρόχρωμο επενδυμένο με υφάσματα όπως π.χ σενίλ, γυαλιστερά, κλπ που φθείρονται και ξεθωριάζουν από την καθημερινή χρήση αλλά και το πλύσιμο πολύ περισσότερο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ