2021-01-26 22:44:24
Φωτογραφία για Βρετανία: Αστυνομικοί αντιμέτωποι με πρόστιμο – Παραβίασαν το lockdown και πήγαν για κούρεμα
Αψήφησαν το lockdown και πήγαν να κουρευτούν εν ώρα υπηρεσίας. Και τώρα, αντιμετωπίζουν πρόστιμο 200 λιρών ο καθένας. Ο λόγος για μία ομάδα 31 αστυνομικών στο Λονδίνο, που φέρεται ότι παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Η Μητροπολιτική Αστυνομία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε έρευνα, έπειτα από καταγγελίες που έλαβε ότι αστυνομικοί πήγαν για κούρεμα σε κουρείο στον σταθμό Bethnal Green, στο ανατολικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα μέτρα, που έχουν επιβληθεί στις 5 Ιανουαρίου, τα κομμωτήρια και τα κουρεία έχουν βάλει λουκέτο, για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι 31 αστυνομικοί, που πήγαν για κούρεμα την περασμένη εβδομάδα, θα πρέπει να τιμωρηθούν με πρόστιμο 200 λιρών και οι δύο εξ αυτών που το οργάνωσαν θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των αρχών για παράβαση καθήκοντος.

«Είναι βαθιά απογοητευτικό και εξοργιστικό ότι αστυνομικοί μου δεν στάθηκαν στο ύψος των προσδοκιών τηρώντας τους κανονισμούς κατά της Covid-19», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μάρκους Μπάρνετ.

«Αν και οι αστυνομικοί έκαναν δωρεά χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο πλαίσιο του κουρέματος, αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι πήραν μια πολύ κακή απόφαση». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ