2021-01-27 21:37:53
Φωτογραφία για Lockdown - Σκωτία: Δεν «τρελαίνεται» η Στέρτζον με την επίσκεψη Τζόνσον: «Μη απαραίτητο» το ταξίδι του
 Η χώρα βρίσκεται σε lockdown και οι ηγέτες πρέπει να ηγούνται δια του παραδείγματος, είπε η Στέρτζον για την επικείμενη επίσκεψη του Τζόνσον στη Σκωτία προκειμένου να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό Δεν ξετρελάθηκε η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον με την πρόθεση του Μπόρις Τζόνσον να ταξιδέψει στη χώρα της την Πέμπτη, καθώς πρόκειται για ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται «μη απαραίτητο».

Σύμφωνα με δημοσιεύμκατα, ο Τζόνσον πρόκειται να επισκεφθεί τη Σκωτία την Πέμπτη για να ευχαριστήσει το προσωπικό που συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στην Covid, παρά το lockdown και την οδηγία για «παραμονή στο σπίτι» σε ολόκληρη τη χώρα.

Μιλώντας στην καθημερινή ενημέρωσή της για την πανδημία, η Στέρτζον τόνισε ότι δεν είπε πως Τζόνσον δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Σκωτία, αλλά πρόσθεσε ότι «δεν εκστασιάστηκε» για την ιδέα να ταξιδέψει από το Λονδίνο στη χώρα της.

«Ζούμε σε μια παγκόσμια πανδημία και κάθε μέρα κοιτάζω την κάμερα και λέω 'μην ταξιδεύετε εκτός αν είναι απαραίτητο, δουλέψτε από το σπίτι αν μπορείτε'
. Αυτό πρέπει να ισχύει για όλους μας. Άνθρωποι όπως εγώ και ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει να δουλέψουμε για τους λόγους που καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, αλλά δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε καθήκον να ηγηθούμε μέσω του παραδείγματος» ανέφερε η Στέρτζον.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η ομάδα της είχε προτείνει να επισκεφθεί ένα κέντρο μαζικού εμβολιασμού στο Αμπερντίν τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο εκείνη αναρωτήθηκε εάν το ταξίδι ήταν «πραγματικά απαραίτητο».

«Δεν θα ήταν απαραίτητο να ταξιδεύω από το Εδιμβούργο στο Αμπερντίν για να επισκεφτώ ένα κέντρο εμβολίων. Δεν είναι, επίσης, απαραίτητο ο Μπόρις Τζόνσον να ταξιδέψει από το Λονδίνο προς οπουδήποτε στη Σκωτία για τον ίδιο λόγο» πρόσθεσε. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ