2021-01-29 23:16:21
Φωτογραφία για Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχικά. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ το bullying που έχω υποστεί»

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τη λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους ηθοποιούς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη δική της δύσκολη εμπειρία.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτήν τη δύναμη στον χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτήν τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα», ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.





Περισσότερα: znews

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ