2021-01-30 07:33:09
Φωτογραφία για Βιασμός 11χρονης: Υπερβολική η προφυλάκιση του προπονητή, λένε οι δικηγόροι του - «Υπάρχει και το βραχιολάκι»
Την αντίδραση των δικηγόρων του 38χρονου πρώην προπονητή ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας κωπηλασίας πριν από περίπου δέκα χρόνια προκάλεσε η χθεσινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του εν λόγω κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του κ. Θοδωρή Μαντά που εκπροσωπεί τον 38χρονο κατηγορούμενο, αναφέρει ότι η απόφαση περί προφυλάκισης είναι υπερβολική από τη στιγμή, που όπως επισημαίνει, υπάρχει και το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Μαντά αναφέρει:

«Υπερβολική χαρακτηρίζει το δικηγορικό γραφείο του Θ. Μαντά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακίσουν χθες τον 38χρονο πρώην προπονητή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας κωπηλασίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο αναφέρει: «Θεωρούμε υπερβολικό και επαχθές το μέτρο της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο, και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη.

Η παρουσία του στο Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι Ανακριτές και οι Εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του» anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ