2021-02-04 11:29:53
Φωτογραφία για Πλατανησιώτης: Μονόδρομος το σκληρό λοκντάουν τριών εβδομάδων
«Μονόδρομο» χαρακτήρισε τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης, κάνοντας λόγο για σκληρό απαγορευτικό τριών εβδομάδων «που θα μας βγάλει από τη στενωπό».

«Είναι καιρός, όσο καθυστερούμε τόσο εξαπλώνεται ο ιός» προειδοποίησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Πλατανησιώτης.

«Με τα δημοτικά νομίζω ότι δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, τα γυμναστικά και τα λύκεια μάλλον βιαζόμασταν να τα ανοίξουμε» εκτίμησε δε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

«Είναι μονόδρομος (το σκληρό λοκντάουν) όλοι μαζί μας να σφίξουμε την ψυχή μας και το σώμα μας να πάμε σε σκληρό λοκντάουν τριών εβδομάδων και να κάνουμε μια επανεκκίνηση της ζωής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι εκθετική ακόμα η αύξηση των κρουσμάτων, θα είναι εκθετική αρχές - μέσα Μαρτίου αν δεν κάνουμε τίποτα. Υπήρξε σταθεροποίηση λόγω καλοκαιρίας την προηγούμενη εβδομάδα, και αυτή την έβδομα θα έχουμε και μικρή μείωση» δήλωσε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Χρειάζεται η εφαρμογή μέτρων όπως η τηλεργασία τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ