2021-02-05 08:39:15
Φωτογραφία για Σκωτία: Επίθεση με «μαχαίρι» σε νοσοκομείο στο Κίλμαρνοκ με δυο νεκρούς
Η αστυνομία του Έρσιρ ενημέρωσε χθες Πέμπτη το βράδυ ότι απέκλεισε το νοσοκομείο Κρόσχαους και κεντρικό οδικό άξονα στο Κίλμαροκ, στη Σκωτία, όπου εκτυλίχθηκαν τρία «σοβαρά συμβάντα».

Σύμφωνα με τα τοπικά μεσα, μια νοσοκόμα μαχαιρώθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος επιτέθηκε σε ακόμα ένα άτομο που έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Ο δράστης στη συνέχεια οδήγησε μέχρι την πόλη και επιτέθηκε και στη θετή του κόρη που εκείνη την ώρα εργαζόταν σε ένα Ινδικό takeaway εστιατόριο πριν χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η νοσοκόμα φαίνεται να κατέληξε απο τα τραύματα της.Σε ερασιτεχνικό βίντεο που ανέβηκε στο Twitter διακρίνονται δυο αστυνομικοί να επιχειρούν ανάνηψη σε ενα ατόμο που βρίσκεται στο εδαφος, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.Η αστυνομία του Έρσιρ ζήτησε μέσω Twitter (@AyrshirePolice) από τους πολίτες να αποφύγουν το νοσοκομείο και την οδό Πόρτλαντ. Διευκρίνισε πως δεν θεωρεί ότι τα «συμβάντα» για τα οποία κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της είναι «τρομοκρατικής» φύσης.Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας είπε: «Η αστυνομία της Σκωτίας αντιμετωπίζει επί του παρόντος τρία πιθανά συνδεόμενα περιστατικά στην περιοχή Κιλμάρνοκ.


«Το πρώτο συνέβη περίπου στις 7.45μμ έξω από το Crosshouse Hospital, το δεύτερο περίπου 20 λεπτά αργότερα στην Portland Street και το τρίτο, ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, στον A76, περίπου στις 8.30μμ.

«Οι έρευνες για αυτά τα περιστατικά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και αυτές οι περιοχές έχουν κλείσει αυτή τη στιγμή». Λίγο αργότερα υπήρξε ενημέρωση πως το νοσοκομείο Crosshouse που νωρίτερα ειχε αποκλειστεί, πλεον είναι ανοιχτό. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ