2021-02-05 19:46:26
Φωτογραφία για Live οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σήμερα η συνεδρίαση των Λοιμωξιολόγων διήρκησε πολλές ώρες και υπήρχαν αρκετές διαφωνίες σε πιθανά μέτρα.

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί για την Αττική, τα Σαββατοκύριακα, φαίνεται ότι έχει ήδη κλειδώσει, όπως και ότι τα καταστήματα το Σάββατο θα είναι κλειστά.

Πάτρα, Χαλκίδα, Αγιο Νικολάο στον υγειονομικό χάρτη, αυτή με το βαθύ κόκκινο, θα εφαρμόζονται μέτρα σκληρού lockdown.

Ωστόσο, λόγω μητροπολιτικότητας και των επακόλουθων δυσκολιών, υπάρχουν από χθες σκέψεις για το αν θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα του σκληρού lockdown στην Αττική. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του iefimerida.gr, σε ό,τι αφορά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί της επομένης, φαίνεται ότι έχει κλειδώσει και για την Αττική.

Η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό
themaygeias
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ