2021-02-05 20:00:26
Φωτογραφία για «Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας, αλλά τελικά...»



Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψαν, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Το ερωτευμένο ζεύγος, συνεργάζεται επαγγελματικά για τις ανάγκες της νέας τους εκπομπής στον ΣΚΑΙ.

 Το Σου Κου Family δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο, με τους δυο παρουσιαστές και την ομάδα τους, να παρουσιάζουν όλα τα νέα από το χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Μάλιστα, αρκετά πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, αρκετά πρόσωπα από το χώρο των media και της υποκριτικής, φαίνεται πως πέρασαν από ένα πρώτο δοκιμαστικό, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο πλατό της εκπομπής. Εκείνοι τελικά που τα κατάφεραν ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Μαρία Αντωνά.

Η εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου πέρασε σε μια αποκάλυψη για ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ προκειμένου να περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος αποκάλυψε on camera την παραλίγο συνεργασία του με τον Χάρη και την Αντελίνα...

«Έκανα ένα δοκιμαστικό με τα παιδιά, μου έγινε η πρόταση, αλλά εγώ τελικά είχα άλλα επαγγελματικά σχέδια τα οποία δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και με αυτή την εκπομπή, οπότε δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Πολύ ωραία η εμπειρία, πήγε και πολύ ωραία η εκπομπή», δήλωσε ο ηθοποιός.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ