2021-02-06 05:03:06
Φωτογραφία για Ανδρέας Παπανδρέου: 102 χρόνια από τη γέννησή του - Δείτε ακυκλοφόρητες φωτος
διαίτερο ενδιαφέρον είναι το σημείο που ο Ανδρέας Παπανδρέου μιλά για το πώς οραματίζεται την πολιτική Βίντεο για τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου ετοίμασε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ. Ο ιδρυτής του κόμματος, γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο.

Ίδρυσε την παράταξη στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974. Στο βίντεο αναφέρει όσα κατάφερε στην πολιτική του διαδρομή και επί κυβερνήσεως του ο Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ των οποίων είναι η εθνική συμφιλίωση, η ισότητα των φύλων και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα επικοινωνίας του κόμματος υπό τον γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτη Βλάχο. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου και με τους δύο γιους του τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο και τον αδελφό του Νίκο, δόθηκαν για πρώτη φορά ακυκλοφόρητες φωτογραφίες του Ανδρέα που καλύπτουν σημαντικές πολιτικές περιόδους.


Πηγές της Τρικούπη σημειώνουν πως στόχος του επικοινωνιακού επιτελείου μέσω των social media του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο να θυμούνται οι παλαιότεροι αλλα σταδιακά να μάθουν και οι νεότεροι περισσότερα για την ιστορία του Ανδρεα και του χώρου της κεντροαριστερής παράταξης.

Με το σκεπτικό αυτό και χρησιμοποιήθηκε υλικό που δεν είχε ξανά δει το φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το σημείο που ο Ανδρέας Παπανδρέου, μιλά για το πως οραματίζεται την πολιτική το οποίο παραμένει επίκαιρη και σήμερα. Εχθρός μας, όπως λένε οι ίδιες πηγές, είναι κάθε βαρβαρότητα και απάντηση μας η πολιτική και ο αγωνας για έναν κόσμο δικαιότερο και ευημερούντα. anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ