2021-02-06 05:15:38
Φωτογραφία για Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ: Πολιτική και κορωνοϊός τους «έφαγαν» τα χρήματα


H επαγγελματική τους ενασχόλιση ως σύμβουλοι του Τραμπ αλλά και η πανδημία «χτύπησαν» το διάσημο ζεύγος και «προσγείωσε» τα εισοδήματά τους από τα 195 εκατ. δολάρια που είχαν δηλωσει το 2017

H κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ ανακοίνωσαν εισοδήματα ύψους $120 εκατομμυρίων για το 2020 στην τελευταία τους έκθεση πόθεν έσχες πριν την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο. Το ποσό αυτό είναι μειωμένο κατά 20% σε σχέση με την αντίστοιχη δήλωσή τους το 2019. Το ζεύγος, το οποίο είχε αρνηθεί τις κρατικές πληρωμές του ως σύμβουλοι του πρώην Προέδρου, είχε συνολικά εισοδήματα $156 εκατομμυρίων το προηγούμενο έτος.

Παρότι οι Κούσνερ και Ιβάνκα Τραμπ θεωρούνται εξαιρετικά πλούσιοι, κατέγραψαν απώλειες κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Το 2017, λίγο μετά την πρόσληψή τους, είχαν δηλώσει εισοδήματα $195 εκατ.

Τα εισοδήματά τους έχουν επηρεαστεί και από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Κούσνερ έχει πληγεί ιδιαίτερα αφού μέχρι πρότινος είχε έσοδα $117 εκατομμυρίων από ακίνητα τα οποία ενοικιάζει και μερίδιο αξίας $1,8 εκατομμυρίων στην Westminster Management, θυγατρική της Kushner Company, η οποία διαχειρίζεται ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσι, Μέριλαντ, Βιρτζίνια και Τενεσί.


Η έκθεση πόθεν έσχες αναφέρει ότι ο Κούσνερ κατέχει μετοχικό μερίδιο αξίας μεταξύ 25-50 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία Cadre, εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων. Αντίστοιχα, το πόθεν έσχες της Ιβάνκα Τραμπ αναφέρει το μετοχικό της μερίδιο στο Trump International Hotel στη Ουάσινγκτον, αξίας $1,5 εκατ., και άλλο $1,5 εκατομμύριο σε άλλες LLC εταιρείες. Ανάμεσα στα μερίδιά της αυτά βρίσκονται τα trademarks της και οι συμφωνίες που έχει συνάψει για τις διάφορες επιχειρήσεις μόδας στις οποίες δραστηριοποιείται, τα οποία -όμως- τις απέφεραν έσοδα από… μηδέν έως 200 δολάρια αφού έχει «φάει πόρτα» από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής λόγω του πατέρα της. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ