2021-02-06 05:55:03
Φωτογραφία για BMW M1 Paul Walker
 Ο Paul Walker είχε στη συλλογή του αυτή την ιδιαίτερη Μ1 και τον περασμένο μήνα το αυτοκίνητο του αδικοχαμένου ηθοποιού, βρέθηκε στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη.

Η προσφορά που κέρδισε για την πώληση του αυτοκινήτου μέσω δημοπρασίας, ήταν αυτή που έφτασε τις 500.000 δολάρια. Με δεδομένο το ότι στο άμεσο παρελθόν, σε αντίστοιχη περίπτωση η τιμή είχε κυμανθεί αρκετά χαμηλότερα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, εικάζεται πως έπαιξε το ρόλο του το γεγονός πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Paul Walker που χάθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Νοέμβριο του 2013 μαζί με τον καλό του φίλο και οδηγό αγώνων, Roger Rodas. Εκτός αυτού, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έφτασε το μισό εκατομμύριο δολάρια, καθώς ήταν ένα από τα μόλις 10 Μ1 που έφτασαν στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη BMW M1 με το πακέτο Studie που είναι εφοδιασμένη, γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη με το κιτ του αμαξώματος σε στιλ Procar, τροχούς BBS, γραφικά BMW Motorsport στο αμάξωμα, διαφορετική εξάτμιση και ένα πλήρες δερμάτινο εσωτερικό. Ο 6κύλινδρος σε σειρά των 3,5 λίτρων είναι τοποθετημένος στο κέντρο και έχει απόδοση 75 περισσότερων ίππων σε σχέση με τους 277 της εργοστασιακής εκδοχής για την αμερικάνικη αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιγραφεί του μοντέλου αναφέρεται καθαρά πως το αυτοκίνητο δεν πληροί τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων της Καλιφόρνια και ως εκ τούτου είναι παράνομο να κυκλοφορήσει στους δρόμους της συγκεκριμένης πολιτείας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ