2021-02-06 06:17:20
Φωτογραφία για 5 γραφικά ταξίδια με τρένο στον κόσμο την εποχή που πέφτουν τα φύλλα.
Υπάρχει κάτι πολύ ικανοποιητικό και ενδιαφέρον για τα ταξίδια των τρένων, όταν όλη την ώρα στον κόσμο φαίνεται να σταματά, και κάποιος χάνεται στο τοπίο. 

Αυτά τα ταξίδια είναι πραγματικά ένας ευχάριστος τρόπος για να ζήσετε ένα μέρος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, τα ταξίδια των τρένων γίνονται εντελώς ενδιαφέροντα καθώς σας ταξιδεύουν σε ένα εντυπωσιακό τοπίο, με τα περισσότερα μέρη να είναι διακοσμημένα με πλούσια βλάστηση και όταν μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τη βόλτα.

Εδώ είναι μερικές από τις πιο γραφικές διαδρομές τρένων που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δοκιμάσετε τα καλύτερα φύλλα.

02Sagano Scenic Railway, Ιαπωνία

Μπορείτε να πάρετε το Sagano Scenic Railway από το σταθμό Saga Torokko, που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά έξω από το Κιότο. Στο πλοίο, θα απολαύσετε 25 λεπτά με το τρένο μέσω της χαράδρας Hozukyo, η οποία είναι γεμάτη με ιαπωνικά πλατάνια που γίνονται πορτοκαλί και κόκκινα κάθε φθινόπωρο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στην Ιαπωνία, μην χάσετε σίγουρα αυτό το ταξίδι με το τρένο.


03Adirondack Railroad, Νέα Υόρκη

Για γραφική θέα στο Adirondack Mountain φύλλωμα, θα πρέπει να επιλέξετε μια διαδρομή μετ 'επιστροφής από Utica προς Thendara για την καλύτερη εμπειρία. Αφού επιβιβαστείτε στο Amtrak Adirondack στο σταθμό Penn της Νέας Υόρκης το πρωί, θα περάσετε τις επόμενες 10 ώρες, περνώντας από την κοιλάδα του Χάντσον και μέχρι το ομώνυμο βουνό Adirondack του τρένου.

04Τρένο κρασιού Napa Valley, Καλιφόρνια

Όταν κάνετε αυτή τη βόλτα με το τρένο, μεταφέρει τους αναβάτες στο παρελθόν σε μια βικτοριανή εποχή, όταν οι άνθρωποι αφιερώνονταν την Κυριακή τους για κάποια αποκλειστική εμπειρία αυτοκινήτου αναψυχής. Επιπλέον, το Napa Valley Wine Train, το οποίο απέχει μόλις μία ώρα από μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, αποπνέει την ουσία της αμπελουργικής χώρας σε μια μέρα φαγητού, νίκης και ιππασίας μέσω της υπαίθρου με ένα παλιό τρένο . Αυτό το τριήμερο τρένο θα είναι ένας καυτός τρόπος για να γνωρίσετε το γραφικό φύλλωμα της Δυτικής Ακτής.

05Blue Ridge Scenic Railway, Γεωργία και Τενεσί

Ο Σιδηρόδρομος Blue Ridge, που κατασκευάστηκε το 1905, περνά από τη Γεωργία και τμήματα του Τενεσί. Όταν ταξιδεύουν σε αυτό το τρένο, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν σε υπαίθρια αυτοκίνητα, κοιτάζοντας το σχεδόν τυφλό σχέδιο χρωμάτων. Αυτό το ταξίδι με τρένο 26 μιλίων θα σας οδηγήσει σε μια βόλτα για τέσσερις ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απολαύσετε μια δίωρη στάση στο McCaysville, Copperhill, Georgia και Tennessee για μεσημεριανό γεύμα. Ο καλύτερος χρόνος για να απολαύσετε την πρώτη περιήγηση σε φύλλωμα μέσω του Blue Ridge Railway είναι από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου. Προγραμματίστε το ταξίδι σας εκ των προτέρων, καθώς τα εισιτήρια μπορούν να εξαντληθούν.

06 Great Smoky Mountains Railroad, Βόρεια Καρολίνα

Η εμπειρία της ιππασίας στα κόκκινα, χρυσά και πορτοκαλί φύλλα των βουνών Smoky είναι μια εντελώς διαφορετική και μοναδική εμπειρία. Μπορείτε να επιβιβαστείτε στο τρένο ατμού που θα σας οδηγήσει κατά μήκος του σιδηροδρόμου Great Smoky Mountains. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε υπαίθριες γόνδολες ή πολυτελή αυτοκίνητα πρώτης κατηγορίας για να απολαύσετε το φύλλωμα σε αυτήν τη διαδρομή. Μπορείτε ακόμη και να επιβιβαστείτε στο τρένο στο Bryson της Βόρειας Καρολίνας, το οποίο δεν απέχει πολύ από το Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains.

/timesofindia.indiatimes.com/travel/things-to-do/5-scenic-fall-foliage-train-journeys-around-the-world/photostory/80707426.cms

Επιμέλεια : Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ